Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Seat tuning

Reply

Thread Tools
Old 12-01-08, 13:54   #1
jamiroquai

Stage 1

jamiroquai's Avatar

Default Leon JE DESIGN

Sal.. Masina mea Leon 2.0 Tdi 176 caluti totul realizat de Je Design este identic cu cel expus pe site-ul lor
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	8caa_27.jpg
Views:	246
Size:	63.0 KB
ID:	424316   Click image for larger version

Name:	8e27_27.jpg
Views:	264
Size:	46.9 KB
ID:	424317   Click image for larger version

Name:	8f9a_27.jpg
Views:	237
Size:	61.7 KB
ID:	424318  

Click image for larger version

Name:	94b7_27.jpg
Views:	196
Size:	59.6 KB
ID:	424319   Click image for larger version

Name:	906f_27.jpg
Views:	134
Size:	62.6 KB
ID:	424320  
jamiroquai is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 14:11   #2
Bemelo
VW Driver

Stage 5

Bemelo's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Leon JE DESIGN

foarte frumoasa si culoarea e deosebita; s-o stapanesti sanatos! Ai adus-o in Bucuresti ca vad ca are numere de Nemtia..?
Bemelo is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 14:18   #3
jamiroquai

Stage 1

jamiroquai's Avatar

multumesc .. am adus o sa o vand , insa daca nu o dau pana in primavara clar o sa ma sucesc
Old 12-01-08, 19:06   #4
dragos1989

Stage 5

dragos1989's Avatar

Member of:
[SEAT]

Deci masinutza e FENOMENALA P**DA!!! Singurul defect care il remarc la ea este faptul ca e diesel(nu ma impac cu ele)....176 de cai e great,exteriorul e great,fara indoiala este unul dintre cele mai reusite,daca nu chiar cel mai reusit Leon din Ro (unul la fel de simpatic e cel albastru de timisoara al lui Mihai B. de pe forum).. Ai de gand sa mai faci ceva modificari? La interior ar merge o tapiterie custom ceva mai deosebit gen combinatie alb-rosu( un exemplu mai banal)...un dvd in loc de cd playeru ala,niste neoane pe la pedale alea alea...la exterior..jantele alea sunt pur si simplu criminale...bodykitul ultraimpresionant,usile Lambo Style sunt de vis...ar merge o folie,si un mic eleron acolo in spate..evacuarile dau bine,sunt chiar curios cum se aud,ai putea face un film?
Si inca o intrebare: Nu ai probleme cu ea cand mergi pe strada? cred ca mergi super atent sa nu iei vreo groapa sau ceva...ca e lasata rau..ah si ar merge si o folie de carbon pe capota,sau un paintjob ceva...culoarea rosie da foarte bine pe Leon,poate cel mai bine dintre toate culorile in opinia mea...Sa o stapanesti sanatos!! Si nebun sa fii sa o vinzi:P
Old 12-01-08, 20:44   #5
jamiroquai

Stage 1

jamiroquai's Avatar

Mersi Dragos , masina chiar arata f bine si mai ales culoarea aleasa de cei de la JE DESIGN este superba si cu toate ca este un TDI sa sti ca sunt multumit de cum se comporta si cum trage si mai ales cum suna turmina cand o calc si am simtit pe auto-band treaba asta f bine! , daca o voi pastra
eu masina o sa i mai aduc ceva modificari dar numai la interior si voi vedea atunci ce o sa i fac.
Am apucat sa merg cu ea cam 30 de km prin bucuresti si sa sti ca, in ciuda ca masina este destul de joasa orice denivelare o ia f bine , la genul ca are suspensiile alea f rigide si nu
permite un balans f mare deci una peste nu am treaba ( oricum merg cu f mare grija) mai ales ca bucurestiul asta sa mai
asfaltat in ultimul an cat de cat , despre evacuare nu se aude f tare dar se aude totusi ok

mai sunt leon uri frumoase in tara un ex ar fi cel dat de tine al baiatului din TM care arata f bine si este reusit ., in rest cam atat sa fim sanatosi si daca tu sau alta lume mai are intrebari raspund cu placere

Bafta
Old 12-01-08, 22:44   #6
Joko

Stock

cat ceri pe ea?
Joko is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 22:53   #7
jamiroquai

Stage 1

jamiroquai's Avatar

22500 e ,se mai discuta ceva, an 2006 ,in rest sti alte detali
Old 21-02-08, 00:18   #8
Mihai B.

Stage 4

Mihai B.'s Avatar

Member of:
[SEAT]

Salutare ! Frumoasa culoare mi-ar fi placut sa fie si a mea rosie dar ... in fine in primul rand sa o stapanesti sanatos si fara incidente. In primul rand imi plac usile sunt damentiale . apoi jantele sunt super au alura sportiva ..maisna e frumoasa ..pacat ca e disel ... . am si eu un prieten in Hunedoara si are unul la fel negru si el vrea sa-l vanda . In orice caz daca ai pune stopuri clare si eleron ar fi mai beton ... oricum felicitari si pacat ca o vinzi . Apropo multumesc de parerile de Leonul meu de Timisoara acum e de bucuresti a inceput leasingul ne ami auzim . Pa Pa
Mihai B. is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -