Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Seat tuning (https://forum.4tuning.ro/141-seat-tuning.html)
-   -   Leon JE DESIGN (https://forum.4tuning.ro/141-seat-tuning/62649-leon-je-design.html)

jamiroquai 12-01-08 13:54

Leon JE DESIGN

5 Attachment(s)
Sal.. Masina mea Leon 2.0 Tdi 176 caluti totul realizat de Je Design este identic cu cel expus pe site-ul lor :-)

Bemelo 12-01-08 14:11

Re: Leon JE DESIGN

foarte frumoasa si culoarea e deosebita; s-o stapanesti sanatos! Ai adus-o in Bucuresti ca vad ca are numere de Nemtia..?

jamiroquai 12-01-08 14:18

multumesc .. am adus o sa o vand :sad: , insa daca nu o dau pana in primavara clar o sa ma sucesc :twisted: :lol:

dragos1989 12-01-08 19:06

Deci masinutza e FENOMENALA :shock: :shock: P**DA!!! Singurul defect care il remarc la ea este faptul ca e diesel(nu ma impac cu ele)....176 de cai e great,exteriorul e great,fara indoiala este unul dintre cele mai reusite,daca nu chiar cel mai reusit Leon din Ro (unul la fel de simpatic e cel albastru de timisoara al lui Mihai B. de pe forum).. Ai de gand sa mai faci ceva modificari? La interior ar merge o tapiterie custom ceva mai deosebit gen combinatie alb-rosu( un exemplu mai banal)...un dvd in loc de cd playeru ala,niste neoane pe la pedale alea alea:D...la exterior..jantele alea sunt pur si simplu criminale...bodykitul ultraimpresionant,usile Lambo Style sunt de vis...ar merge o folie,si un mic eleron acolo in spate..evacuarile dau bine,sunt chiar curios cum se aud,ai putea face un film? :D
Si inca o intrebare: Nu ai probleme cu ea cand mergi pe strada? cred ca mergi super atent sa nu iei vreo groapa sau ceva...ca e lasata rau..ah si ar merge si o folie de carbon pe capota,sau un paintjob ceva...culoarea rosie da foarte bine pe Leon,poate cel mai bine dintre toate culorile in opinia mea...Sa o stapanesti sanatos!! Si nebun sa fii sa o vinzi:P

jamiroquai 12-01-08 20:44

Mersi Dragos :-) , masina chiar arata f bine si mai ales culoarea aleasa de cei de la JE DESIGN este superba :-) si cu toate ca este un TDI sa sti ca sunt multumit de cum se comporta si cum trage si mai ales cum suna turmina cand o calc si am simtit pe auto-band treaba asta f bine!:evil: , daca o voi pastra
eu masina o sa i mai aduc ceva modificari dar numai la interior si voi vedea atunci ce o sa i fac.
Am apucat sa merg cu ea cam 30 de km prin bucuresti si sa sti ca, in ciuda ca masina este destul de joasa orice denivelare o ia f bine , la genul ca are suspensiile alea f rigide si nu
permite un balans f mare deci una peste nu am treaba ( oricum merg cu f mare grija):lol: mai ales ca bucurestiul asta sa mai
asfaltat in ultimul an cat de cat ,:oops: despre evacuare nu se aude f tare:-) dar se aude totusi ok

mai sunt leon uri frumoase in tara un ex ar fi cel dat de tine al baiatului din TM care arata f bine si este reusit ., in rest cam atat sa fim sanatosi si daca tu sau alta lume mai are intrebari raspund cu placere

Bafta :D

Joko 12-01-08 22:44

cat ceri pe ea?

jamiroquai 12-01-08 22:53

22500 e ,se mai discuta ceva, an 2006 ,in rest sti alte detali

Mihai B. 21-02-08 00:18

Salutare ! Frumoasa culoare mi-ar fi placut sa fie si a mea rosie dar ... in fine in primul rand sa o stapanesti sanatos si fara incidente. In primul rand imi plac usile sunt damentiale . apoi jantele sunt super au alura sportiva ..maisna e frumoasa ..pacat ca e disel ... :D . am si eu un prieten in Hunedoara si are unul la fel negru si el vrea sa-l vanda . In orice caz daca ai pune stopuri clare si eleron ar fi mai beton ... oricum felicitari si pacat ca o vinzi . Apropo multumesc de parerile de Leonul meu de Timisoara acum e de bucuresti a inceput leasingul ;) ne ami auzim . Pa Pa

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning