salut;
am un Leon 1.4 16V din 2002; de ceva vreme m-am gandit sa il dau, sa imi iau alta masina cu un motor putin mai mare (1.6 sau 1.

; problema e ca m-am cam indragostit de leul meu (poate si pt ca stiu masina si ca s-au schimbat cam toate consumabilele, placute de frane; plus km reali putini -70 si ceva de mii-); imi place la nebunie cum toarce, cum se misca, cum se comporta la viteze mai mari; in fine, you get the point

asa ca, intre timp mi-a venit alta idee; sa il aduc la ~ 100 bhp si sa il pastrez

oricum varianta 1.6 tot cam pe la valoarea asta se invarte(stock);
asa ca, dati-mi si mie niste sfaturi, va rog; cum sa-i maresc nr calutilor de la 75 cat are pana la vreo 100-100+; in acelasi timp nici nu as vrea sa umblu prea mult la buzunar pt ca asa mai degraba il vand si iau un 1.6 16V; eu m-am gandit la un filtru sport JR Performance, ca tot il mai lauda cineva pe aici pt Seat - inca 10 bhp si la un chip de la TD Performance, special pt. Leon 1.4 - inca 13 bhp;
mai spuneti si voi va rog alte metode prin care as putea sa-i maresc nr de caluti; evacuarea banuiesc ca ar papa ceva $$ ..
multumesc anticipat