Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

View Poll Results: Cum pastram topicul "Club Cielo", curat sau murdar?
Curat, la subiect, on-topic, corect gramatical etc 28 93.33%
Ca acum: offtopic, mircuiala etc 2 6.67%
Voters: 30. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 17-01-11, 16:52   #1
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Poll despre cum pastram topicul "Club Cielo"

Am vazut ca topicurile astea, de "club...", au devenit un fel de mirc/messenger.
Pot sterge offtopic-ul, pot sanctiona userii, dar... voi starni doar discutii, PM-uri cu jigniri... si nu vad rostul.
Votati voi cum vreti sa aveti topicul "Club Cielo": curat, la subiect... sau cum este acum?
Old 17-01-11, 17:09   #2
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]
Default Re: Poll despre cum pastram topicul "Club Cielo"

Prea vaga descrierea, Geo
Fara discutii gen: "ce difuzoare sa imi iau?", "sa imi pun sau nu GPL?", "vand bla bla bla" etc.

Sunt topicuri create special pt aseamenea discutii, probleme sau tranzactii.

Multumesc.

PS: Daca nu e o cerinta prea drastica, rog sa voteze numai posesorii de Cielo sau cei care fregventeaza des acest topic.

Last edited by Snapy_xxl; 17-01-11 at 17:12.
Snapy_xxl is offline   Reply With Quote
Old 17-01-11, 17:10   #3
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Corect! Orice completare este binevenita. Atata timp cat este constructiva nu deranjeaza pe nimeni.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 17-01-11, 18:05   #4
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Corect! Orice completare este binevenita. Atata timp cat este constructiva nu deranjeaza pe nimeni.
scuze ca ma bag,dar daca e "club cielo" se presupune ca se poate discuta orice despre ceea ce inseamna cielo nu?ce considerati voi scurt si la obiect?
D o n n is offline   Reply With Quote
Old 17-01-11, 18:13   #5
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Pot sa-ti spun despre ce NU consider ca ar trebui discutat: vanzari/cumparari, probleme tehnice, probleme legislative, cumparaturi pt masina, posturi de genul messenger sau mirc...
Topicurile astea au fost infiintate in ideea in care mai multi posesori ai aceleasi marci/model se strang intr-un loc si discuta despre masina respectiva, intalniri, organizare etc. Pt alte discutii exista atatea alte topicuri... ce rost mai au ele daca toti scriem ce vrem in acelasi loc?
Sincer, eu nu mai gasesc aproape nimic util in topicurile astea de "club". Intalniri nu prea se mai organizeaza, si daca se organizeaza, posturile respective se pierd printre alte 100 legate de cu totul altceva...
Ca exemplu: se discuta despre noua lege legata de obligativitatea anvelopelor de iarna. E on-topic pe "club tico"? Un coleg forumist a scris ca a vrut sa puna saibe la puntea spate... si se pare ca si la ERD s-a lucrat la fel, cu saibe... are rost sa discutam prostiile astea acolo? Atunci redenumim topicurile "mirc Cielo", "mirc Tico" etc. si fiecare scrie ce ii vine...
Old 17-01-11, 18:26   #6
B-64-KTL
Opel Driver

Stage 5

B-64-KTL's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Opel]

Este aproape imposibil sa nu deviezi putin de la subiect dar asta nu inseamna ca trebuie sa vorbim despre ce odorizant folosim (doar un exemplu') si MACAR sa scriem corect, fara prescurtari si alte prostii. Asta este parerea mea si felicitari moderatorilor pentru luarea deciziei de a ,,maturiza" putin discutiile pe ,,Club ..... ".
Old 17-01-11, 19:42   #7
RaZVaN_17_06

Stage 4

RaZVaN_17_06's Avatar

Geo daca prin Club Cielo intelegem discutii doar despre intalniri, atunci il putem redenumi in "Meet Cielo".
Nici eu nu sunt de acord cu discutiile gen ce difuzor sa imi montez sau ce culoare sa imi iau la xenon, dar daca omul intreaba ce marime trebuie pentru difuzorul din bord, atunci mi se pare normal ca pe club cielo sa primesti ajutor legat doar de marimea difuzorului, nu si de ce marca este mai buna.
Deasemenea sa nu se mai posteze redirecturi la thread-uri cu vanzari.
Dar discutiile despre Cielo si doar Cielo trebuie sa existe. Probleme tehnice, intrebari despre masina respectiva, stau la baza unui club.
Cand te duci la un meet se dicuta despre masina comuna, asa si cu "Club Cielo" trebuie sa se dicute despre masina, nu despre marca difuzorului, xenon-ului, jantei.
RaZVaN_17_06 is offline   Reply With Quote
Old 17-01-11, 19:58   #8
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Bun, acum eu doar imi dau cu parerea, ca posesor de Cielo.
Daca toate discutiile referitoare la absolut toate probleme tehnice si diversele sfaturi se vor purta pe Club Cielo, atunci ce rost mai are o intreaga sectiune dedicata, "Zona tehnica Daewoo"? Sunt atat de multe intrebari ale caror raspunsuri exista deja pe forum, dar multi nu se obosesc sa caute... da, se poate discuta despre Cielo pe "Club Cielo", dar, cum ai spus si tu, nu ce marca de difuzor sa isi cumpere X, nu probleme discutate deja de 100 ori, nu aberatii care deviaza...
Nu am spus sa discutam DOAR despre intalniri, dar nici sa mutam toata zona tehnica in topicul asta.
Acum ceva timp se vorbea despre un sticker, cum si-au facut cei cu Tico. S-a renuntat la idee.
O alta chestie care mi-a sarit in ochi: dorinta de a exista un site/forum special pt Cielo. Pt ce? Nu e suficient "spatiu" aici?
Multi vin, se inscriu, si nu fac nimic... nu zic ca eu sau altii am facut mari modificari (unii au facut), dar ca pe 4tuning sa se discute doar despre intretinerea masinii sau despre metode artizanale de modificat masina, mi se pare aiurea. Si discutiile astea sunt bune, toate informatiile tehnice de intretinere ne ajuta pe toti, dar pana la urma esenta 4tuning este TUNING.
Acum ceva timp incepusem un topic cu "do it yourself", in care speram sa se adune diverse tutoriale despre cum sa facem... diverse, la masinile noastre. De ce nu incercam sa facem toti diverse tutoriale despre ce ne pricepem? Cum se schimba un pivot, o bucsa... cum se face o modificare... cum se intretine/curata o piesa....

Asta e parerea mea ca user. Ca moderator, la final voi trage o concluzie impreuna cu Snapy XXL, si vom actiona in functie de rezultat.

@Snapy: da, doar posesorii de Cielo sau cei care frecventeaza des topicul sa-si dea cu parerea si sa voteze.
Old 17-01-11, 20:13   #9
RD-Woo

Stage 5

RD-Woo's Avatar

Quote:
Originally Posted by RaZVaN_17_06 View Post
dar daca omul intreaba ce marime trebuie pentru difuzorul din bord, atunci mi se pare normal ca pe club cielo sa primesti ajutor legat doar de marimea difuzorului.
Daca respectivul membru ar fi cautat in sectiunea dedicata sunt
convins ca ar fi gasit raspunsul la intrebare. ideea (propusa de Geo) este evitarea unor discutii inutile in cadrul topicului Club Cielo, din moment ce exista deja topicuri cu discutii despre zona tehnica, tuning audio/exterior/interior, etc..

RD-Woo is offline   Reply With Quote
Old 17-01-11, 20:20   #10
Allynush
Daewoo Driver

Stage 4

Allynush's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Curat, la subiect, on-topic, corect gramatical etc
Allynush is offline   Reply With Quote
Old 17-01-11, 20:31   #11
RaZVaN_17_06

Stage 4

RaZVaN_17_06's Avatar

Geo sunt 100% de acord cu tine. Tine cont ca asa cum unii nu stiu sa caute in zona tehnica rezolvare la problema X asa nu stiu sa caute nici in thread-ul "Club Cielo". Adica faza ca in bord ne trebuie difuzoare cu diametru 10cm s-a discutat cel putin de 5 ori de cand urmaresc eu thread-ul, asa ca astfel de intrebari ar trebui sanctionate, dar nu toate problemele precum "de ce imi tremura volanul la 100km/h desi am inele de centrare corecte si jantele sunt echilibrate?"
Si eu vreau sa facem un sticker pentru club.
Eu unul o sa caut thread-ul cu DIY si o sa incerc sa postez ceva ceea ce consider eu ca ar fi de folos din punctul de vedere al tuning-ului si nu a intretineri cum ai zis si tu.
Quote:
Originally Posted by RD-Woo View Post
Daca respectivul..
Da, si daca ar cauta in thread-ul "Club Cielo" sigur le-ar gasi si aici, dar nu fac asta.
Eu am zis ca nu trebuie sa vorbim de ce marca sa imi iau ci despre rezolvarea problemei. Si marca din punctul meu de vedere nu reprezinta o problema.
RaZVaN_17_06 is offline   Reply With Quote
Old 17-01-11, 20:41   #12
PetricaCBD
Daewoo Driver

Stage 5

PetricaCBD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[DAEWOO]

buna propunere...eu zic ca toata lumea sa scrie corect gramatical....sa vorbeasca de intalniri,nu conversatii gen''cate bujii are cielo'' sau altele....pot fii prezentate chestii utile gen "am pus injectoare de opel X si masina cunsuma mai putin" sa poate fii prezentate si unele chestii utile sa se vorbeasca strict legat de cielo...