01-04-13, 11:27
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Re: Club TICO
Pai si cu lupe poti sa ramai fara talon, sunt mai evidente decat un xenon 4300k. Doar cu becul halogen de 50w esti in siguranta 
Daca vrei lupe, becuri xenon etc, iti recomand sa vorbesti cu userul Serban_pc
|
01-04-13, 11:30
|
|
Stage 1
|
am vorbit cu cineva de la rar (nush ce functie are) si mi-a spus ca se ma trece cu vederea daca am lupe...nush ce sa zic,oricum ms
|
|
|
01-04-13, 11:43
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Nu ai cum sa treci decat daca esti "atent" cu acel cineva... si cu atentii treci si fara faruri 
In lege scrie clar ca nu ai voie cu nici un fel de interventie/modificare a sistemului de iluminare. Asta include becuri mai puternice, xenon si lupe. Am spus de xenon 4300k pt ca este o culoare a luminii apropiata de cea a becului halogen si e mai greu de remarcat.
|
|
|
01-04-13, 14:28
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marianionita22
Ma ajuta si pe mine cineva sa imi spuna ce lupe tre' sa imi iau si cum le montez,eventual o poza daca se poate pentru ca era sa raman fara talon  ....multumesc
|
Dece ?
|
|
|
01-04-13, 19:09
|
|
Stock
|
sall. Intrebare : ca sa schimb sonda de benzina din rezervor ,trebuie sa dau jos rezervorul sau mai este si alta modalitate, ca eu nu o gasesc. multumiri
|
|
|
01-04-13, 19:36
|
|
Stage 1
|
ca sa schimbi sonda de benzina,dai bancheta jos,sau in fata,ai un capac negru de plastic si sub el aste un alt capac de tabla prins in cateva suruburi,dp ce il desfaci iese si pompa. O zi buna
|
|
|
01-04-13, 19:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cipacips
ca sa schimbi sonda de benzina,dai bancheta jos,sau in fata,ai un capac negru de plastic si sub el aste un alt capac de tabla prins in cateva suruburi,dp ce il desfaci iese si pompa. O zi buna
|
ce norocos esti daca ai acel capac sub bancheta ... eu in schimb nu sunt asa de norocos ...eu am dat rezervoru jos si am lipit acel fir din nou acolo ca era intrerupt si nu mai facea bine contact.dar asa este simplu ...ridici un pic masina te bagi sub ea dai rezervoru jos ..dupa care ai acces la sonda si la firu ei .. sonda este prinsa cu 5 suruburi daca e o scoti de acolo cureti si rezervoru daca ai depuneri in el ..dupa care montezi la loc .gata treaba
01-04-13, 20:14
|
|
Stock
|
asa o fii la unele tico-uri, ca la mine nu are nimic sub bancheta. firul de la sonda se duce spre rezervor printr-o gaura cam cat unghia mare de la mana.
|
|
|
01-04-13, 20:32
|
|
Stock
|
as m-ai avea o intrebare . Cred ca stiti reportajul despre nu mai stiu ce magneti minune care reduce consumul cu pana la 20% . Daca este careva care a incercat acei magneti si daca au si avut efect sa ne zica si noua daca este adevarat
|
|
|
01-04-13, 20:40
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by Cipacips
|
Ai scos tu sonda pe acolo? Sau ai ridicat tu bancheta si ai vazut un dop de cauciuc si aia e? Ca stiu tico din bara-n bara si nu are nici un capac, decat un dop de cauciuc prin care vezi rezervorul. Singura metoda e sa dai rezervorul jos. Bafta
|
|
|
01-04-13, 21:13
|
|
Stage 3
Member of: [Oltcit]
|
Quote:
Originally Posted by mike_mocy
Salut! Am facut rost de patru jante de matiz un pic cam strambe...am decis sa merg sa le indrept si apoi sa se le incalc cu caucicuri.Pe la toate vulcanizarile imi luau cam in jur de 30 de roata...mi s-a parut cam mult in conditiile in care una noua e 100 de lei si cea sh 50 de lei.Am gasit pe cineva la vulcanizare ca mi-a zis ca nu sunt strambe si ca ies la echilibrat.L-am intrebat daca imi garanteaza ca nu-mi bat in mers si mi-a zis ca da. Mi-a pus in jur de 40-50 de grame de plumb pe fiacare roata, iar pe aparatul lor aparaeau ca echilibrate.Inca nu le-am montat pentru ca nu am piluite deoarece trebuie facute la strung deoarece tico are prezonul de 10 iar la matiz e de 12mm. Ce credeti imi va trepida volanul in mers?
|
Da , eu asa cred pt ca pe tico nu prea ai cum sa centrezi roata ! dar daca incerci ve gasi raspuns mai repede !!!
|
|
|
02-04-13, 11:05
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CT 07 ACG
as m-ai avea o intrebare . Cred ca stiti reportajul despre nu mai stiu ce magneti minune care reduce consumul cu pana la 20% . Daca este careva care a incercat acei magneti si daca au si avut efect sa ne zica si noua daca este adevarat
|
Nu fac nimic. E doar vrajeala de marketing.
|
|
|
03-04-13, 00:39
|
|
Stage 2
|
Salut Robert_MNW Eu sunt cu tico din Topoloveni de ti`am dat flash`uri. Nu am oprit,am zis sa nu ma bag in seama aiurea,data viitoare anunta`ma daca mai treci si schimbam 2-3 vorbe.
|
|
|
09-04-13, 20:37
|
|
 Stage 5
|
Punetiva stickere cu TICO club pe masina fratilor !
|
|
|
09-04-13, 21:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vali-05rzj
Punetiva stickere cu TICO club pe masina fratilor !
|
si de unde le cumparam ??? as fi interesat si eu de asa ceva ...multumesc
|
|
|
|
|