Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 23-01-13, 18:56   #5791
Gudronn

Stock

Default Re: Club TICO

Salut! Inscrieri se mai fac pentru Tico Club?
Gudronn is offline   Reply With Quote
Old 23-01-13, 19:11   #5792
vali-05rzj

Stage 5

vali-05rzj's Avatar

oricine are TICO , poate sa faca parte din acest club,
ai TICO ? bine ai venit !
vali-05rzj is offline   Reply With Quote
Old 23-01-13, 19:20   #5793
Gudronn

Stock

Multumesc pentru primire...Am si eu 3 intrebari daca se poate? Intalniri se mai fac? Eu fiind din Constanta m-ar tenta o intalnire in Bucuresti sau chiar in oras . Becurile de pozitii daca poate cineva sa imi explice cum se pot schimba va rog .? Vreau sa le schimb cu becuri Smd si am o problema in a le monta . La fel este si cu cele de la numar. Multumesc
Gudronn is offline   Reply With Quote
Old 23-01-13, 19:47   #5794
herculescu

Stage 3

Quote:
Originally Posted by vali-05rzj View Post
HERCULES vezi ca sub galerie ai manocontactii ,sunt 2 sonde de temperatura ,sa nu ai un fir scos,
a avut dreptate colegu (vali) era un fir scos de la unul din manocontactii , -in schimb acum am alta problema :nu imi mai indica martorul din bord de la ulei ,stie cineva unde este pozitionata sonda de ulei ?
posibil sa fi scos din greseala un fir ....

Last edited by herculescu; 23-01-13 at 19:53.
herculescu is offline   Reply With Quote
Old 23-01-13, 20:18   #5795
georulz

Stage 5

Member of:
[Opel]
[DAEWOO]
[VW]

Din ce stiu eu este in spatele motorului intre alternator si electromotor si are un papuc, in dreptul firelor de la electromotor.
georulz is offline   Reply With Quote
Old 25-01-13, 01:47   #5796
Snick123

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Gudronn View Post
Multumesc pentru primire...Am si eu 3 intrebari daca se poate? Intalniri se mai fac? Eu fiind din Constanta m-ar tenta o intalnire in Bucuresti sau chiar in oras . Becurile de pozitii daca poate cineva sa imi explice cum se pot schimba va rog .? Vreau sa le schimb cu becuri Smd si am o problema in a le monta . La fel este si cu cele de la numar. Multumesc

Salut , la pozitii , mie imi e cel mai comod pe la roata --> mergi pe cablu pana cand dai de soclu , ala se scoate prin invartire ( problema e ca nu mai stiu directia ) ... se scoate becul , pui ce ai tu , PROBEZI --> cu el scos , si bagi la loc in sensul invers in care l-ai scos ... daca ai mana mai " groasa " .... sau degetele " scurte " ( eu cu 2 degete ma chinui sa scot soclul ) ... poti sa incerci sa scoti roata ... vezi ca ai si pop nit la aparatoarea aia de noroi ... atentie cand il scoti ca nu este din cel mai bun material . Bafta

La numar n-am schimbat , las pe altii sa-ti dea un sfat . Succes
Snick123 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-13, 08:49   #5797
herculescu

Stage 3

Quote:
Originally Posted by herculescu View Post
a avut dreptate colegu (vali) era un fir scos de la unul din manocontactii , -in schimb acum am alta problema :nu imi mai indica martorul din bord de la ulei ,stie cineva unde este pozitionata sonda de ulei ?
posibil sa fi scos din greseala un fir ....
am rezolvat si cu contactul de la sonda ulei ...
pentru moment toate ok!
herculescu is offline   Reply With Quote
Old 27-01-13, 18:04   #5798
ionut_birovescu

Stage 5

ionut_birovescu's Avatar

Default salut ...ma puteti ajuta va rog ...

salut ...de curand mi-am luat si eu ca mai toti din orasele mari un "TICOZAUR"(cum zic baieti de pe aici )....am in schimb cateva probleme :

1 . ceasu de la apa nu indica deloc ..(unde ar trebui sa ma uit si sa il repar??)
2. merge un pic intrerupt .( pun mana pe fisa nr 3 .ma curentez. aia sa fie cauza?? ) pierde curent pe la aceea fise si de aceea si intreruperea ??
3. unde este pozitionat filtru de benzina?? tot sub masina ca la mai celelalte modele ..?sau in alta parte (as vrea sa il schimb )
4.ce ulei imi recomandati?? acel ulei de 75 de lei din comert recomandat pt tico si matiz ? sau pot pune ceva mai bun ..
5.baga caldura doar cand merge pana in 40 la ora ...dupa aceea daca maresc viteza nu mai baga deloc deloc ...decat rece .. ce sa ii fac ??

VA MULTUMESC si sper sa ma ajutati si pe mine cu aceste probleme ..
Old 27-01-13, 18:46   #5799
nsmoga

Stage 4

nsmoga's Avatar

Default Re: salut ...ma puteti ajuta va rog ...

1. nu cred ca este ceasul, sigur e sonda si mai degraba firul sarit
2. schimba fisele, posibil si bujiile
3. in stanga spate, oarecum sub prag
4. producatorul recomanda 10w30, eu am luat masina cu 10w40 Valvoline durablend, i-am facut inca vreo 2 schimburi cu acelasi ulei, momentan am agam 10w40, mai ieftin, si vad ca nu face mofturi
5. de la 40 in sus nu mai are forta sa acopere caldura aerul rece care vine din afara. Iarna trecuta pe frigurile alea mari ii pusesem carton, in iarna asta i-am izolat capota si se incalzeste motorul mai repede
Old 27-01-13, 20:38   #5800
ionut_birovescu

Stage 5

ionut_birovescu's Avatar

Default Re: salut ...ma puteti ajuta va rog ...

Quote:
Originally Posted by nsmoga View Post
1. nu cred ca este ceasul, sigur e sonda si mai degraba firul sarit
2. schimba fisele, posibil si bujiile
3. in stanga spate, oarecum sub prag
4. producatorul recomanda 10w30, eu am luat masina cu 10w40 Valvoline durablend, i-am facut inca vreo 2 schimburi cu acelasi ulei, momentan am agam 10w40, mai ieftin, si vad ca nu face mofturi
5. de la 40 in sus nu mai are forta sa acopere caldura aerul rece care vine din afara. Iarna trecuta pe frigurile alea mari ii pusesem carton, in iarna asta i-am izolat capota si se incalzeste motorul mai repede
iti multumesc .. pt sfaturi ...in ceea ce priveste bujiile le-am schimbat mai trebuie sa schimb fisele. filtru de benzina l-am gasit unde este pozitionat.in ceea ce priveste partea cu caldura am acoperit jumate din radiator si tot asa se intampla ...(ceasu de la apa indica doar daca merg pana in 40 la ora ) SA FIE OARE TERMOSTATU DE VINA ??? SA NU DESCHIDA COMPLECT ??sonda am dat-o jos si am curatat-o in cap cu smilgher sper sa fie ok ..dar slabe sperante.voi schimba termostatu sa vad daca este vre-o schimbare ...sper sa fie .in rest per ansamblu sunt multumit de TICOZAUR...daca as rezolva sa bage caldura asa ca toate masinile atunci as fi 10000% multumit . multumesc
ionut_birovescu is offline   Reply With Quote
Old 27-01-13, 20:39   #5801
nsmoga

Stage 4

nsmoga's Avatar

al meu termostat e blocat pe deschis de cand am luat masina, dar auzind ce loterie e cu termostatele din comert am preferat sa il las asa
nsmoga is offline   Reply With Quote
Old 27-01-13, 21:46   #5802
vali-05rzj

Stage 5

vali-05rzj's Avatar

IONUT_ birovescu ,vezi ca ori e blocat deschis, ori lipsa ,ai grija cind il montezi ca este excentric
vali-05rzj is offline   Reply With Quote
Old 28-01-13, 08:28   #5803
ionut_birovescu

Stage 5

ionut_birovescu's Avatar

salut vali ....pai o sa merg sa il cumpar si sa ma apuc sa dau drumu la apa ...din instalatie dupa care sa il montez la loc ..dupa aceea sper sa fie totu ok ..daca rezolv si aceeasta problema ..sincer chiar regret ca nu am luat aceeasta "masinuta" mai de mult ..va multumesc .
ionut_birovescu is offline   Reply With Quote
Old 28-01-13, 18:56   #5804
Rey91

Stage 5

Rey91's Avatar

Salut,m-ar interesa sa cumpar un tico ,daca este cineva pe aici care doreste sa vanda unul astept pm.sau indrumari in acest sens .Multumesc!
Rey91 is offline   Reply With Quote
Old 28-01-13, 19:20   #5805
mada_10

Stage 2

mada_10's Avatar

Quote:
Originally Posted by ionut_birovescu View Post
salut vali ....pai o sa merg sa il cumpar si sa ma apuc sa dau drumu la apa ...din instalatie dupa care sa il montez la loc ..dupa aceea sper sa fie totu ok ..daca rezolv si aceeasta problema ..sincer chiar regret ca nu am luat aceeasta "masinuta" mai de mult ..va multumesc .
eu am avut aceas problema si am rezolvat cu un carton pus pe jumatate din radiator su unul pus langa,in fata galeriei de evacuare si acum am caldura
mada_10 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -