Geamurile electrice doar pt fata te costa cam 300, in functie de vanzator. Si aici includ macarale, motorase si fete de usi (modelul vechi) cu tot cu butoane. Poti sa mai scazi din cheltuiala renuntand la fetele de usi, si sa iei doar butoanele pt geamuri. Si aici ai 2 variante: comanda model nou, se pune intre scaunele fata, sau 2 butoane mici model vechi, puse sub casetofon (cam inestetic, dar ieftin si bun nu exista). Nu merg cele de Espero. Pune direct de Cielo, nu are rost sa faci improvizatii. Toate la mana a 2a.
Oglinzi electrice... cel mai simplu ar fi sa gasesti de astra f sau kadett e, unele modele au avut electrice. Desi nu prea le vad rostul sa le faci electrice... mai utile ar fi incalzite, conteaza enorm. Costa cam 150-200 sa ti le faca cineva (dar doar pe modelul de oglinzi rabatabile se face, nu si pe cele de STD), sau sa iti iei tu folia de la alte oglinzi incalzite si sa-ti faci instalatia electrica... are si un releu, dar nu stiu sa spun exact ce fel de releu. Eu asa o am facuta, dar nu stiu f multe detalii, asa am luat oglinzile. La toate costurile adaugi si pretul unei perechi de oglinzi rabatabile...
La motor... aici cresc preturile, apar complicatii... se pot face destule, dar costa. Mai curand pune o punte spate cu discuri, de Astra f sau Vectra a, mai ales ca ai si un al 3lea membru al familiei pasager