Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 18-03-10, 15:24   #1
poncu_bogdan

Stock

Default cielo tuning

Nu stiu cati proprietari de cielo mai sunteti pe fir, sper k destui. In fine, am si eu unul din 2007, standard/AC si vreau sa-l fac full (am incercat sa-l vand dar nu vreau sa-l dau de pomana, asa k macar il umplu de optionale, k pt. mine), respectiv geamuri electrice, oglinzi electrice, eventual si ceva umblat la motor pt. forta, dar asta dak mai raman bani.
As vrea sa stiu dak are cineva idee cat de compatibile sunt piesele de la alte modele daewoo (espero, nubira, leganza - motorase, macarale de geamuri) cu cele de pe cielo. Am un prieten care isi face recarosare pe un espero si are pe masina cam tot ce vreau eu la oglinzi si geamuri, dar nu stiu dak merg adaptate.
Bani de dat la service nu am deloc, abia m-as descurca cu piesele, asa k dak a facut cineva adaptari la stilul asta, apreciez orice sugestie. ms mult.
poncu_bogdan is offline   Reply With Quote
Old 18-03-10, 23:49   #2
werwceul

Stage 5

Default Re: cielo tuning

iti dau un sfat prietenesc: UITA DE IDEE
te va costa de vei plange, o sa bagi bani in masina mai multi decat iei pe ea, merita?
intraba pe oricine de pe acest forum: cand te apuci de o masina sa o modifici, intampini milioane de chestii care nu se potrivesc, milioane de cheltuieli neprevazute.
Pastreaza banii, vinde masina si cumpara alta full ca iesi mai ieftin
werwceul is offline   Reply With Quote
Old 19-03-10, 06:17   #3
poncu_bogdan

Stock

probabil ca asa o sa fac, mai ales ca am si alte cheltuieli serioase ce nu se lasa asteptate (al treilea membru al familiei). Cat despre vanzarea masinii, de 8 luni incerc sa o dau, am dat-o si pe net si la ziar si n-am avut nici un doritor, am dat pe ea cca. 9000 euroi acum 3 ani (noua) si acum nu pot s-o dau nici cu 4000. daca aveam casco ii dadeam foc, dar n-am, asa ca mai de nevoie tot tre' s-o mai tin.
poncu_bogdan is offline   Reply With Quote
Old 20-04-10, 16:08   #4
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

pai o ti pana pica, daca o ai de noua insemna ca nu ai probleme cu ea si masina e buna.
ALEX_BZN is offline   Reply With Quote
Old 21-04-10, 22:47   #5
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Geamurile electrice doar pt fata te costa cam 300, in functie de vanzator. Si aici includ macarale, motorase si fete de usi (modelul vechi) cu tot cu butoane. Poti sa mai scazi din cheltuiala renuntand la fetele de usi, si sa iei doar butoanele pt geamuri. Si aici ai 2 variante: comanda model nou, se pune intre scaunele fata, sau 2 butoane mici model vechi, puse sub casetofon (cam inestetic, dar ieftin si bun nu exista). Nu merg cele de Espero. Pune direct de Cielo, nu are rost sa faci improvizatii. Toate la mana a 2a.
Oglinzi electrice... cel mai simplu ar fi sa gasesti de astra f sau kadett e, unele modele au avut electrice. Desi nu prea le vad rostul sa le faci electrice... mai utile ar fi incalzite, conteaza enorm. Costa cam 150-200 sa ti le faca cineva (dar doar pe modelul de oglinzi rabatabile se face, nu si pe cele de STD), sau sa iti iei tu folia de la alte oglinzi incalzite si sa-ti faci instalatia electrica... are si un releu, dar nu stiu sa spun exact ce fel de releu. Eu asa o am facuta, dar nu stiu f multe detalii, asa am luat oglinzile. La toate costurile adaugi si pretul unei perechi de oglinzi rabatabile...
La motor... aici cresc preturile, apar complicatii... se pot face destule, dar costa. Mai curand pune o punte spate cu discuri, de Astra f sau Vectra a, mai ales ca ai si un al 3lea membru al familiei pasager