Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Daewoo tuning

Reply

Thread Tools
Old 07-06-11, 19:17   #1
fashionboy01

Stage 5

Default Tuning pt un TICO taiat ? decapotat ? etc

Salut,mam tot gandit sa vand acest tico,dar cu banii obtinuti pe el ... nu fac mai nimic ma tin maxim 3 zile
Aveam o idee,multi dintre voi o sa aiba probabil o parere proasta despre idee,,,deci:
-ma gandeam sa pun flexul pe ea si sa o fac decapotabila...insa stiu ca o sa intampin niste probleme,cum ar fii stalpii etc

-poate cineva sa ma ajute cu niste detalii ? ce trebuie facut,ce nu,de unde as putea cumpara o prelata sau cum o pot pune,...daca trebuie sa ma duc cu ea si pe la RaR,,,etc.Va Multumesc
fashionboy01 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-11, 20:43   #2
vali-05rzj

Stage 5

vali-05rzj's Avatar

Default Re: Tuning pt un TICO taiat ? decapotat ? etc

stai la unloc ,dute la RAR intii si vezi ce acte trebuie ,citi bani taxele de aprobare si pe urma cauta o firma specializata in acest domeniu, tragi linie si vezi .sau pus cu rau pa soferi ptr. orice aprobare rar .BANI LA STAT
vali-05rzj is offline   Reply With Quote
Old 07-06-11, 21:58   #3
fashionboy01

Stage 5

Quote:
Originally Posted by vali-05rzj View Post
stai la unloc ,dute la RAR intii si vezi ce acte trebuie ,citi bani taxele de aprobare si pe urma cauta o firma specializata in acest domeniu, tragi linie si vezi .sau pus cu rau pa soferi ptr. orice aprobare rar .BANI LA STAT

hmmm...pai daca ma duc la o firma specializata imi iau direct un cabrio )
Old 08-06-11, 06:21   #4
banzay

Stage 5

banzay's Avatar

Mai stii daciile 1300 alea decapotabile facute cu flexu? Mai toate erau indoite de la mijloc, mi-e sa un se intample la fel.
banzay is offline   Reply With Quote
Old 08-06-11, 19:18   #5
fashionboy01

Stage 5

Quote:
Originally Posted by banzay View Post
Mai stii daciile 1300 alea decapotabile facute cu flexu? Mai toate erau indoite de la mijloc, mi-e sa un se intample la fel.
hmmm ar fii o idee,,,,si daca ii las o bara pe mijloc ? hai ma nimeni nu vine cu nici un sfat ?
Old 10-06-11, 10:47   #6
fashionboy01

Stage 5

up...
Old 10-06-11, 12:41   #7
uncazan

Stage 5

uncazan's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]

Salut....Ar merge ceea ce vrei tu sa faci..ca si eu am vrut la un moment sa fac la tico al meu. Ma gandisem sa ii tai tot plafonu de la stalpi si intre cei doi stalpi sa pun o bara metalica ca sustinere.Daca stii cum sunt la masinile alea opel astra cabrio vechi. Din pacate am abandonat proiectu . Astept vesti

ITP de criza ! Cel mai ieftin ITP..Suna-ma 0727960575 ! Preturi pentru toate buzunarele ! https://www.facebook.com/celmaiieftinitp
uncazan is offline   Reply With Quote
Old 10-06-11, 16:06   #8
fashionboy01

Stage 5

Quote:
Originally Posted by uncazan View Post
Salut....Ar merge ceea ce vrei tu sa faci..ca si eu am vrut la un moment sa fac la tico al meu. Ma gandisem sa ii tai tot plafonu de la stalpi si intre cei doi stalpi sa pun o bara metalica ca sustinere.Daca stii cum sunt la masinile alea opel astra cabrio vechi. Din pacate am abandonat proiectu . Astept vesti
daca nu reusesc sa il vand in 5 zile asa am sa fac.Te tin la curent,si poate imi dai si o mana de ajutor . Salut
Old 11-06-11, 13:58   #9
fashionboy01

Stage 5

up up
- Copyright 2026 4Tuning -