Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Tuning pt un TICO taiat ? decapotat ? etc (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/262908-tuning-pt-tico-taiat-decapotat-etc.html)

fashionboy01 07-06-11 19:17

Tuning pt un TICO taiat ? decapotat ? etc

Salut,mam tot gandit sa vand acest tico,dar cu banii obtinuti pe el ... nu fac mai nimic ma tin maxim 3 zile
Aveam o idee,multi dintre voi o sa aiba probabil o parere proasta despre idee,,,deci:
-ma gandeam sa pun flexul pe ea si sa o fac decapotabila...insa stiu ca o sa intampin niste probleme,cum ar fii stalpii etc

-poate cineva sa ma ajute cu niste detalii ? ce trebuie facut,ce nu,de unde as putea cumpara o prelata sau cum o pot pune,...daca trebuie sa ma duc cu ea si pe la RaR,,,etc.Va Multumesc

vali-05rzj 07-06-11 20:43

Re: Tuning pt un TICO taiat ? decapotat ? etc

stai la unloc ,dute la RAR intii si vezi ce acte trebuie ,citi bani taxele de aprobare si pe urma cauta o firma specializata in acest domeniu, tragi linie si vezi .sau pus cu rau pa soferi ptr. orice aprobare rar .BANI LA STAT

fashionboy01 07-06-11 21:58

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 4381253)
stai la unloc ,dute la RAR intii si vezi ce acte trebuie ,citi bani taxele de aprobare si pe urma cauta o firma specializata in acest domeniu, tragi linie si vezi .sau pus cu rau pa soferi ptr. orice aprobare rar .BANI LA STAT

hmmm...pai daca ma duc la o firma specializata imi iau direct un cabrio :))

banzay 08-06-11 06:21

Mai stii daciile 1300 alea decapotabile facute cu flexu? Mai toate erau indoite de la mijloc, mi-e sa un se intample la fel.

fashionboy01 08-06-11 19:18

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 4381965)
Mai stii daciile 1300 alea decapotabile facute cu flexu? Mai toate erau indoite de la mijloc, mi-e sa un se intample la fel.

hmmm ar fii o idee,,,,si daca ii las o bara pe mijloc ? hai ma nimeni nu vine cu nici un sfat ?

fashionboy01 10-06-11 10:47

up...

uncazan 10-06-11 12:41

Salut....Ar merge ceea ce vrei tu sa faci..ca si eu am vrut la un moment sa fac la tico al meu. Ma gandisem sa ii tai tot plafonu de la stalpi si intre cei doi stalpi sa pun o bara metalica ca sustinere.Daca stii cum sunt la masinile alea opel astra cabrio vechi. Din pacate am abandonat proiectu :( . Astept vesti :)

fashionboy01 10-06-11 16:06

Quote:

Originally Posted by uncazan (Post 4387887)
Salut....Ar merge ceea ce vrei tu sa faci..ca si eu am vrut la un moment sa fac la tico al meu. Ma gandisem sa ii tai tot plafonu de la stalpi si intre cei doi stalpi sa pun o bara metalica ca sustinere.Daca stii cum sunt la masinile alea opel astra cabrio vechi. Din pacate am abandonat proiectu :( . Astept vesti :)

daca nu reusesc sa il vand in 5 zile asa am sa fac.Te tin la curent,si poate imi dai si o mana de ajutor . Salut

fashionboy01 11-06-11 13:58

up up

All times are GMT +2. The time now is 14:14.

- Copyright 2026 4Tuning