am si eu o intrebare!mi-am cumparat un clio 1,5 dci 65 CP si as vrea sa-i fac un chiptuning! ce credeti, se preteaza? unde as putea sa-l fac si cam cat ar costa! astept raspunsurile si sugestiile voas ...
Vezi ca au chipuri la C&C Tuning pt clio costa 335e+tva(asta era ultima lor oferta daca s-a schimbat nu stiu) si un clio de 80cp il duce la 107cp pt 65 nus care e dar banuiesc ca-l va duce la 80-90
Re: ce dreaq pot sa-i fac unui Renault Clio Symbol
Un chip te costa undeva intre 250 si 350 depinde unde il faci ..iti da cam 5-8 cai iar consumul iti va creste simtitor daca o ti peste 3-4 mii de ture. Garantia o pierzi daca intalarea chipului presupune o inlocuire fizica a acestuia si este o metoda nerecomandata. Garantia NU o pierzi in cazul resoftarii prin intermediul portului de diagnoza OBD sau prin instalarea unui UniChip sau PowerBox aceste reprezantand niste mici cutii ce contin chipul cu softul respectiv care se mufeaza pe portul OBD putand fi scos cu usurinta chiar de tine softul masinii ramanand intact.
Foarte frumos ala rosu mie unu imi place mult... cine ma poate ajuta si pe mine unde pot gasi si eu niste pragurim pt clio de preferat alea cu plasa la capete si prelungiri delea la bare... vas fi recunoscator
Am cumparat un clio luna asta si ma gandeam ca vreau sa-i fac un tuning de vreo 2000 $. Pe ce dreaq sa ma bazez mai mult, avand in vedere ca nu vreau nici sa consume mult? [/code]
pai ce sa iti spun si eu miam luat un clio acu 3 sapt si am tot cautat pe net imag cu aceasta masina tunata (exterior) iata cateva dintre ele