Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Renault tuning

Reply

Thread Tools
Old 27-12-07, 18:39   #1
silviu21

Stock

Exclamation ajutor!!...mai multi cai!!

salut. am un renault clio 1.2 16v din 2004...el are 75 cp standard...de'ajuns zic unii...eu cred ca mai e loc de ceva...ash vrea sa ii pun un chip, sa ii schimb evacuarea, sa ii scot catalizatorul si sa ii pun filtre sport...problema e catalizatorul...multi spun k nu se merita pt. ca nu ajuta cu nimic...teoretic ar trebuii sa ajute pt ca ar scoate gazele mai repede...daca va pricepeti si ma puteti ajuta va rog sa o faceti...am nevoie de cateva sfaturi...si ar mai fii ceva...masina are jante 175/65 R14....ash vrea sa ii pun jante de aliaj..205/45 R16...credeti ca au loc?....
silviu21 is offline   Reply With Quote
Old 27-12-07, 20:03   #2
browser

Stage 5

browser's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]
Default Re: ajutor!!...mai multi cai!!

pierzi la demaraj daca pui pe jante pe 16 si cu catalizatorul eu zic sa il tai pe jumate scoti continutul si il sudezi inapoi ca sa nu ai probleme la itp + se aude mai frumos cu catalizatorul gol !
Old 28-12-07, 17:54   #3
silviu21

Stock

ok...cu jantele m-am lamurit..in schimb ce ma intereseaza pe mine mai mult e catalizatorul...daca il scot sau il golesc, o sa se vada vre-o diferenta?...mai ales ca vreau in primul rand sa ii pun chip si sa ii schimb filtrele...evacuarea o s-o schimb cand o sa ma lamuresc in privinta catalizatorului...si daca fac toate modificarile astea...oare cati cp mi-o da?...am inteles k la un diesel de 85 cp, daca ii pui chip il aduci la 105...daca la benzina de 75 cp ii pun chip...ajung cu el la 95?
silviu21 is offline   Reply With Quote
Old 29-12-07, 16:21   #4
browser

Stage 5

browser's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]

nu ajungi la 95cp daca ai 75 ajungi max 85 cipurile pt benzina nu duc mult....si cu catalizatorul parerea mea e ca faci treaba cu el daca il golesti
browser is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -