Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Renault tuning

Reply

Thread Tools
Old 23-01-07, 23:54   #1
S3bu

Stock

S3bu's Avatar

Default Jenti Renault

Am si eu o intrebare daca merg niste jenti de 18'' pe un renault megane 2 cc
S3bu is offline   Reply With Quote
Old 29-01-07, 08:24   #2
octav

Stage 4

octav's Avatar

Default Re: Jenti Renault

Merg sigur, numai sa aiba distanta intre prezoane 4X100. Am vazut jante 18'' pe Megane II, chiar si Sedan, insa iti recomand sa iti schimbi si arcurile si eventual amortizoarele cu unele sport deoarece o sa arata caraghios (prea inaltata).
Bafta!
Old 29-01-07, 23:24   #3
S3bu

Stock

S3bu's Avatar

Ms mult ... da este adevarat o sa arate urat nu am inteles niciodata de ce au facut modelele astea asa inalte
S3bu is offline   Reply With Quote
Old 01-02-07, 23:59   #4
LuTzA

Stage 2

LuTzA's Avatar

daca tot pui jenti asa mari ..... cred ca ar fi bine si niste spoilere si praguri sa ii mai micsorezi garda la sol.....
LuTzA is offline   Reply With Quote
Old 08-02-07, 23:53   #5
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

Quote:
Originally Posted by S3bu View Post
Ms mult ... da este adevarat o sa arate urat nu am inteles niciodata de ce au facut modelele astea asa inalte
numai la noi in RO si in Turcia sunt modelel asa inalte pt ca toate megane II peste 2004 s-au livrat cu pachetul de drumuri grele inclus.... fara posibilitatea de a renunta la el din fabrica......
uite, de ex din cauza pachetului de drumuri grele inclus, pe megane II facelift nu se poate pune ESP pt k centrul de greutate este mai sus si atunci ar intra tot timpul ( asa zic ei)... aiurea
mad_oviddiu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -