salut tocmai am cumparat un ren 19 am si eu nevoie de niste ideii eu am gasit ceva poate ma ajutati sa gasesc ceva cu adevarat frumos............................................ .................................................
i-am cumparat motor 1.8 16v beton beton si urmeaza exterior ::)))
jante in 5 spite 7,5x17",gume 215/35 r 17,arcuri sport si amortizoare pe fatza,suspensia coborata pe spate(se face destul de usor) plus amortizoare spate,evacuare cap-coada facuta la comanda ca se gaseste cam greu gata facuta,2 scaune sparco,momo,etc,volan sport,un cip,un filtru,set de placutze ferodo,discuri schimbate daca gasesti sau le perforezi tu,daca ai bani multi si un mecanic bun iei si un kit turbo la 3-5000 euro.in rest iti sugerez sa lasi masina cum e ea (la exterior ma refer),ea o sa arate bestial doar coborata si cu niste roti pe 17.am avut reno 19 si din pacate nu am apucat sa fac toate astea cu el.tu ai un motor adevarat,e inceputul ideal sa faci o masina tare,sa ai grija de ea!
uite si o poza cu fosta iubita.. rotile erau pe 16, raman la parerea ca niste roti de 17 si garda la sol coborata ar fi singurele modificari la aspectul masinii. stii vorba aia: less is more!
buna....sunt noua pe aii..si am si eu un renault 19 decapotabil in curte 1800cc.....e complet..daca e cineva interesat.....are niste jante foarte frumoase......o sa pun si niste poze...