![]() |
renault 19 idei,propuneri si poze
salut tocmai am cumparat un ren 19 am si eu nevoie de niste ideii eu am gasit ceva poate ma ajutati sa gasesc ceva cu adevarat frumos............................................ .................................................
i-am cumparat motor 1.8 16v beton beton si urmeaza exterior :::)))) |
Re: renault 19 idei,propuneri si poze
jante in 5 spite 7,5x17",gume 215/35 r 17,arcuri sport si amortizoare pe fatza,suspensia coborata pe spate(se face destul de usor) plus amortizoare spate,evacuare cap-coada facuta la comanda ca se gaseste cam greu gata facuta,2 scaune sparco,momo,etc,volan sport,un cip,un filtru,set de placutze ferodo,discuri schimbate daca gasesti sau le perforezi tu,daca ai bani multi si un mecanic bun iei si un kit turbo la 3-5000 euro.in rest iti sugerez sa lasi masina cum e ea (la exterior ma refer),ea o sa arate bestial doar coborata si cu niste roti pe 17.am avut reno 19 si din pacate nu am apucat sa fac toate astea cu el.tu ai un motor adevarat,e inceputul ideal sa faci o masina tare,sa ai grija de ea!
|
1 Attachment(s)
uite si o poza cu fosta iubita.. rotile erau pe 16, raman la parerea ca niste roti de 17 si garda la sol coborata ar fi singurele modificari la aspectul masinii. stii vorba aia: less is more!
|
eu am modelul mai vechi e din 1991 :))
|
tot bine arata si ala,oricum ai motorul de 1,8 16v si asta conteaza cel mai mult deocamdata
|
4 Attachment(s)
mai era unul super fain intr-un OptionAuto mai vechi, dar nu stiu pe unde a apucat revista.....
|
7 Attachment(s)
sper ca astea iti ajung pt moment ca sursa de inspiratie. Daca nu...mai discutam...
|
mersi mersi :) :) :) :)
|
4 Attachment(s)
Am pus motorul Sus... toarce nu bine dar toarce... maine ajunge la un service calumea sa faca ultimele retusuri .........
|
vreau sa cumpar un renault 19 coupe 16v avariat,dar inmatriculat,ma poate ajuta cineva?
multumesc |
si eu la fel....un r19 cu 2 usi.....inmatriculat , sau actele....unde pot gasii si eu...., sau ma poate ajuta cineva????multumesc
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sal,ma numesc Remus si am un Renault 19 GTR,in 2 usi,jenti 15'' CMS,evacuare Borla,motor 1.4,intretinut bine :)..mici retusuri.Sper sa va placa:P
|
Quote:
|
buna....sunt noua pe aii..si am si eu un renault 19 decapotabil in curte 1800cc.....e complet..daca e cineva interesat.....are niste jante foarte frumoase......o sa pun si niste poze...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning