Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Renault tuning

Reply

Thread Tools
Old 25-04-07, 22:47   #16
uscki

Stock

Default Re: Renault Clio Symbol

care-i rolul chip tunningului..stiu ca-i rescrie softul..bla..bla..bla..dar de unde vin caii astia..il forteaza..CARE-I FAZA?
uscki is offline   Reply With Quote
Old 10-05-07, 16:23   #17
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

sal lume ...am si yo un symbol de 1.5 dci ...si nush ce fel de kit exterior se potriveste ... ...ma puteti ajuta si pe mine ???
stefan_88 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-07, 21:29   #18
geti

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

In viziunea mea nu e o masina pentru care designul sa fie un atu,vorbesc de modificarile ulterioare.Cautati ceva in stil RS,este mult mai frumos,chiar si pe berlina.Intotdeauna mi au placut variantele sport cum ar fi Peugeot RC,Opel Astra OPC,octavia RS,Golf GTI,Clio RS,Megane RS,Seat Leon Cupra R.Decideti dvs ce e mai frumos,ceva agresiv care sa trezeasca interes doar pasionatilor sau un tuning care sa atraga privirile tuturor.Eu,unul, asa cum am spus aleg ceva care sa fie apropiat de masina ca sa i si pastreze linia.Am uitat sa amintesc de astra GSI si Kadett GSi,niste bomboane de masini.
geti is offline   Reply With Quote
Old 12-05-07, 11:18   #19
DVDValy

Presedinte R volution

Stage 5

DVDValy's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[R volution]
[Honda]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by geti View Post
In viziunea mea nu e o masina pentru care designul sa fie un atu,vorbesc de modificarile ulterioare.Cautati ceva in stil RS,este mult mai frumos,chiar si pe berlina.Intotdeauna mi au placut variantele sport cum ar fi Peugeot RC,Opel Astra OPC,octavia RS,Golf GTI,Clio RS,Megane RS,Seat Leon Cupra R.Decideti dvs ce e mai frumos,ceva agresiv care sa trezeasca interes doar pasionatilor sau un tuning care sa atraga privirile tuturor.Eu,unul, asa cum am spus aleg ceva care sa fie apropiat de masina ca sa i si pastreze linia.Am uitat sa amintesc de astra GSI si Kadett GSi,niste bomboane de masini.
orice masina poate fi modificata asta nu inseamna ca dc ai trabant nu ai ce face la el , eu unu m-am plictisit sa vad masini trase la xerox gen golf 5 gti ca un exemplu

DVDValy is offline   Reply With Quote
Old 19-05-07, 20:55   #20
trapasu_2007

Stock

Acum Am Platit Un Clio Shi Astept Sa-l Iau Pe Vineri
trapasu_2007 is offline   Reply With Quote
Old 19-05-07, 20:55   #21
trapasu_2007

Stock

Astept Propuneri
Old 19-05-07, 20:56   #22
trapasu_2007

Stock

Cine Ma Indeamna Shi Pe Mine Catre Un Centru De Tuning Mai Pt Buzunarul Nostru De Romani
Old 20-05-07, 23:53   #23
andrei_al_capone

Stock

tata are un renault clio Dynamique 1,4 16V 98 CP..cam ce pot sa-i fac pe bani nu prea multzi ..sa sune mijto si mai multzi cai ..si exterior ceva mai putin
andrei_al_capone is offline   Reply With Quote
Old 04-06-07, 00:35   #24
Andrey`

Stage 5

Andrey`'s Avatar

ce cip/unde sa pun ? pt un symbol de 65 cp ?
astept parerile celor care au pus pe masina lor eventual pm.....ms
Andrey` is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 19:22   #25
Andrey`

Stage 5

Andrey`'s Avatar

chiar nici un propietar de symbol cip`uit nu vrea sa ne dea si noua un pont,doua..... ? ??????
Old 09-06-07, 10:48   #26
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

-= "tata are un renault" ... "ce pot sa fac la mashina lu mama? " ..... clio 1.4 cm3 16v 98 cp stock ====>>> evacuare schimbata , filtru de aer , cip tuning , camasi mai subtiri si injectoare schimbate , cutia de clio v6 si sa imi ziceti dup-aia cum merge mashinuta ! astept divergentele ca sigur o sa iasa
Old 10-06-07, 16:04   #27
Andrey`

Stage 5

Andrey`'s Avatar

da pt dci,nu ai nici o retea,gogule ?
Old 10-06-07, 23:09   #28
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

pai in primul rand un cip ajuta mai mult un diesel decat un benzinar , "gogule" , cutia isi face efectul si la diesel . ia exemplul megane : megane 1.5 dci - 100 cp (de ce ? de unde ? din soft => upgrade). si dak te tine buzunarul schimbi turbina, pui ceva mai nesimtit de 1.2 bari si vezi tu atunci.orikum dak chiar vrei sa faci ceva din clio (nu am citit posturile tale anterioare toate) incepi cu suspensiile , jante mai mari (de 15 cel putin) , cip , cutia (dak reusesti sa faci rost) , evacuare + filtru si turbina pt un demaraj mai bun take care !!!
street_racer is offline   Reply With Quote
Old 10-06-07, 23:14   #29
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by andrei_al_capone View Post
tata are un renault clio Dynamique 1,4 16V 98 CP..cam ce pot sa-i fac pe bani nu prea multzi ..sa sune mijto si mai multzi cai ..si exterior ceva mai putin
si eu am tot clio 1.4 16 valve ... citeste ce am scris mai sus cu 2 posturi. la clio pierzi mult la schimbarea treptelor (in comparatie cu alte modele). incearca sa faci rost de cutie (macar de megane 2000 . am aflat recent ca nu's batai de cap la montare si se simte diferenta), poate un cip.te descurci u ... da intrebarea e : ce zice tactu cand vede alta cutie ? ) :P
Old 10-06-07, 23:16   #30
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by geti View Post
iti trimit eu niste poze cu un clio dak vrei .. sa vedem ce mai zici atunci ... nu e designul un atu dak nu ai imaginatie.nu e designul stock un atu, dar pot iesi f frumoase si cliourile crede-ma
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -