Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Renault tuning

Reply

Thread Tools
Old 08-04-06, 23:38   #1
zA_pRi3$t_EVO

Stage 3

zA_pRi3$t_EVO's Avatar

Default Clio II

Fratilor, nu vroiam sa ac topic nou, dar nu am gasit ce caut ...

Cu un Clio 2, adica ala cu curu taiat, care seamana cu symbol la fatza, ce se poate face mai ieftin ? nu ma refer la jante, muzica, evacuare, geamuri, ca palea le stiu si eu. ma gandeam la bodykit-uri, dar nu de 1000 - 2000 euro cum ofera aia de la carzone specials.

Alte lucruri de care ma mai intereseaza in special sunt cele de la motor, suspensii, etc.

DECI : ce se poate face cu clio 2 interesant ?
Old 09-04-06, 03:06   #2
cls21b_EVO

Stage 5

Default Re: Clio Ii

Stii prea bine ce am discutat noi , e clar ca in club o sa te rezolvam la sigur!
Dar , hai sa vedem ce oferte au baietii nu ?
Va ascultam ...
cls21b_EVO is offline   Reply With Quote
Old 11-04-06, 07:02   #3
NightRider

Stage 5

NightRider's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Sun Racers]
[VW]

hai sa-ti spun o chetie f tare si destul de eftina...vopseste bandourile frontale si laterale din plastic gri in culoarea masinii...sa vezi ce mult i schimba look-ul...

apoi coboar-o ! poti gasii un kit de suspensie sport decenta in juru a 500-600 eur...poate chiar mai eftin...o masina coborata are imediat un alt look...

eu am clio din asta, daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere...

I drive a Bora with style :P
NightRider is offline   Reply With Quote
Old 14-04-06, 10:43   #4
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by NightRider
hai sa-ti spun o chetie f tare si destul de eftina...vopseste bandourile frontale si laterale din plastic gri in culoarea masinii...sa vezi ce mult i schimba look-ul...

apoi coboar-o ! poti gasii un kit de suspensie sport decenta in juru a 500-600 eur...poate chiar mai eftin...o masina coborata are imediat un alt look...

eu am clio din asta, daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere...
Corect, si niste jante frumoase si o evacuare pe masura. Eventual geamurile si un eleron decent.
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 16-04-06, 00:15   #5
zA_pRi3$t_EVO

Stage 3

zA_pRi3$t_EVO's Avatar

Multumesc Night Rider, o sa te contactez dupa ce iau masina. Nu o sa dureze mult..daca era dupa mine, acum era tunarita si in fata curtii...

Exista cumva faruri si stopuri ? Ar arata excelent cu asa ceva..

Geamurile fumurii cred ca o sa astept sa le pun prin septembrie, dupa ce se schimba legea si ai voie cu geamuri negre full. Ar arata ff misto masina asa, nu credeti ?
zA_pRi3$t_EVO is offline   Reply With Quote
Old 16-04-06, 00:17   #6
zA_pRi3$t_EVO

Stage 3

zA_pRi3$t_EVO's Avatar

bandourile nu vin si in culoarea masinii din fabrica daca iti iei optiunea ? parca asa imi amintesc...
Old 16-04-06, 04:50   #7
cls21b_EVO

Stage 5

Este mult prea nou modelul ca sa apara , faruri si stopuri "tunarite" pt. el.
Dar cu siguranta la ce vanzari se preconizeaza a avea , vor aparea.
Si in leg. cu suspensile , mare mi ar fii mirarea ca cele pt. cliourile vechi sa nu se potriveasca.
Hmm..iar bandourile acelea laterale , va dati seama ca sunt cu un scop negre nu ?
cls21b_EVO is offline   Reply With Quote
Old 16-04-06, 15:13   #8
NightRider

Stage 5

NightRider's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Sun Racers]
[VW]

pai...legat de bandouri..e drept ca daca le vopsesti in culoarea masinii tre sa ai mai mare grija, dar e la fel si cu jenti mai mari, geamuri fumurii, etc...tre sa ai mai multa grija...dar bonusul de look e f mare...

stopuri gasesti cam tot ce vrei...mai ales la fk...de la lexus la led...in diferite culori...vezi aici -->http://www.fk-automotive.com faruri inca nu am gasit pt al meu...dar mai caut...

suspensii gasestii de diferite tipuri si diferite bugete ...eu acum merg pe combinatia koni galbene - arcuri eibach sportline...o sa iti spun peste o luna cum e cu ele...si nu au costat f mult. \

in legatura cu bandourile, tre sa le vopsesti tu dupa..pe mine nu m-a costat nimika ca le-am facut pe casco (aveam ceva zgarieturi si le-am inclus si pe astea) dar cam 100 de eur MAX...

btw...uite un kit ff tare dupa parerea mea : http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=1917

Last edited by NightRider; 16-04-06 at 15:16.
NightRider is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 22:18   #9
zA_pRi3$t_EVO

Stage 3

zA_pRi3$t_EVO's Avatar

badourile sunt in culoarea masinii deja, la fel si oglinzile ! am aflat de la firma

Dupa atata experienta, ce casetofon imi recomandati ? pana acum am avut Pionieer (sau cum s-o scrie ) si am fost destul de multumit de el....doar ca dupa vreun an de folosintza, si mie si unui coleg nu ne mai ies CDurile calumea...se mai blocheaza, alea...

P.S. va rog sa imi ziceti lucruri pe care le-ati vazut, nu lucruri de care ati auzit, ca d-astea stiu si eu

TKS !
Old 09-05-06, 09:21   #10
SirNeo

Stage 2

SirNeo's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Stopuri:
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=1278
Faruri:
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=1410
SirNeo is offline   Reply With Quote
Old 12-05-06, 15:49   #11
Markenstein

Stage 4

Markenstein's Avatar

Stie careva de unde pot sa-mi cumpar Eleroane + praguri + Ochelari si stopuri cu led pt renault clio symbol?
am si eu una si vreau sa-mi faci tunning exterior & Interior ca tocmai am terminat cu audio tunning ...
Markenstein is offline   Reply With Quote
Old 28-05-06, 23:23   #12
zA_pRi3$t_EVO

Stage 3

zA_pRi3$t_EVO's Avatar

Default Re: Clio II

)
Nu are cine stie ce legatura, da ma rog

Ia zi man, Markenstein, am vazut (da nu mai stiu pa unde) ca ai vorbit tu cu un baiat despre Clio bicorp. Zimi si mie unde gasesc magaziunu ala de la arcu de triumf exact, ca io stau departe, la Romana si n-am fost niciodata pacolo ))
Old 22-02-07, 07:23   #13
geo81

Stock

sal
am si io un clio 2 simbol sedan de 1.5dci 65cp si vreau sai maresc caii putere , ce ar trebui sa fac , si daca stiti vreu service bun prin pitesti sau galati
IO am vazut ceva pe net ca niste mufe sa zic asea care se monteaza pe la motor si nu trebuie modificat soft sau ......
mutam
geo81 is offline   Reply With Quote
Old 25-04-07, 21:20   #14
expres
Renault Driver

Stage 5

expres's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

nu suport eleroanele asa mici adik...alea de le vand la taraba=)) unu cu stil..da oare unu mai mare ar lovi geamul la clio symbol??knd deschidd portbagajU?
expres is offline   Reply With Quote
Old 27-09-07, 13:43   #15
aadalex

Stage 3

aadalex's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Sal! La clio II hatchbach am shcimbat partea de carpa a fetelor de usi(by myself) cu piele naturala albasta de vitzel.........arata mai bine asa, si de asemenea burduful de la schimbator si partile de plastic (alea pe care scrie airbag). A costat cam 170 ron (piele 2mp+prenadez)......fara munca mea(moka).
aadalex is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -