Hai frate asa ceva e imposibil....o masina sa ajunga atata de prafuita trebuie sa stea vreo 10 ani.
Asta are jegu pe ea de 3 cm...
Probabil a fost o ploaie si apoi a fost un vant cu nisip...sau a fost masina uda/umeda si a mers cu ea prin zone nisipoase...alta explicatie nu e....
p.s. Am vazut in poza ca oglinzile sunt cam sterse pe margine...va da`ti seama daca trece unu pe langa...noaptea si nu e atent si o sterge?
Probabil a fost o ploaie si apoi a fost un vant cu nisip...sau a fost masina uda/umeda si a mers cu ea prin zone nisipoase...alta explicatie nu e....
p.s. Am vazut in poza ca oglinzile sunt cam sterse pe margine...va da`ti seama daca trece unu pe langa...noaptea si nu e atent si o sterge?
bah in primu rand e de DUBAI....in caz ca nu sti " aia are desert mult" si la cum sunt musulmani(arabi) de kamikaze automat iti dai seama ce a facut cu ea
imi place la nebunie aia neagra din prima pagina ce rai sunteti....cu o dalta si un ciocanel o readuc rapid la realitate...pot face din ea o sculptura pe roti....dupa vreo sapt cred ca ajung ca caroseria de bmw....
aia mustar e ultima dotare impotriva dispozitivelor de blocare a rotilor...rotiile se strang sub aripi sa numai ajunga ne-a caisa cu dispozitivu la ele....
Dacia 1310---------Own