Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > BMW tuning

Reply

Thread Tools
Old 11-12-11, 11:44   #46
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]
Default Re: Bmw-uri modificate din Romania

Pe mine ma deranjeaza altceva , vopseaua imi place si conceptia sau ideea care sa urmat , dar sa vopsesti o masina care pe dedesubt o mananca rugina in ochii mei e egala cu zero. O masina modificata sau restaurata sau care vine la show uri nu are ce cauta cu praguri facute praf sau cu inceput de rugina pe la capota [ a se vedea pozele ]. Aici denota cata atentie sa dat la detalii si fara suparare , o vopsea + un set de jante + badboy look , nu schimba faptul ca sa neglijat caroseria .
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 04-05-12, 23:19   #47
GelucuGti

Stage 2

GelucuGti's Avatar

Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style View Post
Pe mine ma deranjeaza altceva , vopseaua imi place si conceptia sau ideea care sa urmat , dar sa vopsesti o masina care pe dedesubt o mananca rugina in ochii mei e egala cu zero. O masina modificata sau restaurata sau care vine la show uri nu are ce cauta cu praguri facute praf sau cu inceput de rugina pe la capota [ a se vedea pozele ]. Aici denota cata atentie sa dat la detalii si fara suparare , o vopsea + un set de jante + badboy look , nu schimba faptul ca sa neglijat caroseria .
cam asa e frate da ce sa faci suntem in romania si vin si saracii cu daciile la liniute si curse))invidiosi pl ca avem bmw si na sa se sparga in figuri ...
GelucuGti is offline   Reply With Quote
Old 05-05-12, 17:29   #48
plank
Competitor CNCA

Stage 2

plank's Avatar

Member of:
[CSR]
[Competitor CNCA]

faptu ca a inceput sa iasa rugina si ca a fost prost lucrata caroseria se datoreaza vopsitorului si celui care le-a pregatit...mi-au promis lucru de calitate plus garantie...am tras o perioada destul de lunga sa strang suma ce mi-au ceruto ...destul de mare...mi-au promis intr-o luna, au terminato in doua...si dupa ce a inceput sa apara rugina...normal m-am dus inapoi...ca mi-o reface daca ii mai platesc jumate din cat mi-a cerut initial...asa ca in cel mai scurt timp sa vina refacut tot la detaliu...asa ca imi cer scuze pt defecte...
plank is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -