Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   BMW tuning (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning.html)
-   -   Bmw-uri modificate din Romania (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning/270295-bmw-uri-modificate-romania.html)

andrei.s 23-07-11 16:16

Bmw-uri modificate din Romania

7 Attachment(s)
Am deschis acest thread pentru a vedea bmw-uri modificate din Romania. Incepe eu cu cateva poze.

andrei.s 24-07-11 16:10

Re: Bmw-uri modificate din Romania

7 Attachment(s)
Am mai gasit cateva poze.:D

zodaga 06-08-11 10:39

6 Attachment(s)
ce ziceti de al meu?doritorilor pot sa le fac si lor acelasi kit,deocamdata a mea e prima!va place?

da_joint 06-08-11 11:52

Genial,eu sper sa ramana prima si ultima asa,e unikat. Mai bine distrugi matritele,ti-ar placea sa vezi altele pe strazi ca a ta?

cred ca ar merge si un eleron sa para mai agresiva,asa cu barile alea pare neterminata la spate.parerea mea..nu t supara

abby3325 06-08-11 16:22

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4510512)
Genial,eu sper sa ramana prima si ultima asa,e unikat. Mai bine distrugi matritele,ti-ar placea sa vezi altele pe strazi ca a ta?

cred ca ar merge si un eleron sa para mai agresiva,asa cu barile alea pare neterminata la spate.parerea mea..nu t supara

+1 :rockon:

Caius TM 07-08-11 07:50

aproximativ cam la ce pret ajunge un kit exterior tuning cum ai tu ? eu sunt fan body-kit ; wide-body ; tot ce tine de body, corp, trup, fizic..
multumesc.
P.S. grilele asa le-ai vrut tu? una chrom, una cu negru?

LE: ce propulsor are avionu?

zodaga 07-08-11 10:07

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 4511645)
aproximativ cam la ce pret ajunge un kit exterior tuning cum ai tu ? eu sunt fan body-kit ; wide-body ; tot ce tine de body, corp, trup, fizic..
multumesc.
P.S. grilele asa le-ai vrut tu? una chrom, una cu negru?

LE: ce propulsor are avionu?

un kit ca al meu e la 500 euro,montat pe masina ,nevopsit,iar grilele nu am avut inca bani sa le schimb(am ramas somer in timp ce faceam masina)iar ca motor are vanus-ul de 2 litri si aproape 170 de caluti

zodaga 07-08-11 10:09

Quote:

Originally Posted by abby3325 (Post 4510899)
+1 :rockon:

ai dreptate cu eleronul,dar m-a ajuns criza si pe mine si inca nu am terminat masina,o sa mai pun poze cu ea in timp ce mai fac cate ceva la ea,iar de suparat nu am de ce sa ma supar,tot timpul mai multe pareri sunt mai bune decat una singura

myky99 07-08-11 14:25

Quote:

Originally Posted by zodaga (Post 4511787)
un kit ca al meu e la 500 euro,montat pe masina ,nevopsit,iar grilele nu am avut inca bani sa le schimb(am ramas somer in timp ce faceam masina)iar ca motor are vanus-ul de 2 litri si aproape 170 de caluti

misto vANUS-ul ala.... \
caiuseee..am o cutie de kit sub pat...vin-o la mine sa te fac unicat=)) wide body&soul :))

andrei.s 07-08-11 21:24

Adevaru e ca ai o masina tare rau zodaga ;)):))

andrei.s 07-08-11 21:26

Caius pune si masina ta aici arata foarte bine deasemenea si restu.

maverick1508 07-08-11 21:34

Quote:

Originally Posted by zodaga (Post 4511790)
ai dreptate cu eleronul,dar m-a ajuns criza si pe mine si inca nu am terminat masina,o sa mai pun poze cu ea in timp ce mai fac cate ceva la ea,iar de suparat nu am de ce sa ma supar,tot timpul mai multe pareri sunt mai bune decat una singura

Daca tot ai lasat doar bandourile laterale macar sa le fi vopsit. Iar la lateralul barii fata ai o linie care duce in copaci, si poate scapi si de crom sa nu fie in 15 nuante masina. Spor!

Maniak22 12-08-11 07:10

Quote:

Originally Posted by zodaga (Post 4511787)

Ce ieftin!! Vreau si eu unul pe maro deschis/inchis . Se poate ?

pieseautobmw 12-08-11 18:00

Quote:

Originally Posted by zodaga (Post 4510390)
ce ziceti de al meu?doritorilor pot sa le fac si lor acelasi kit,deocamdata a mea e prima!va place?

Cum sa pocesti in asemenea hal un BMW?
Aaaaaaa..... trebuia sa-mi dau seama dupa numarul de inmatriculare...
Banuiesc ca nu mai erau libere numere cu BOS, SEF, BOX, SEX.....

Budy_ 13-08-11 11:55

Quote:

Originally Posted by pieseautobmw (Post 4523437)
Cum sa pocesti in asemenea hal un BMW?
Aaaaaaa..... trebuia sa-mi dau seama dupa numarul de inmatriculare...
Banuiesc ca nu mai erau libere numere cu BOS, SEF, BOX, SEX.....

El e BeKaLi ........... =)))))))))))
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 12:09.

- Copyright 2026 4Tuning