Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > BMW tuning

Reply

Thread Tools
Old 10-02-06, 13:21   #1
bogdan-reshe

Stock

Default bmw 320D

Salutare tuturor! Va rog sa ma ajutati si pe mine daca puteti. Am un 320D din 2000 si as vrea sa-i fac ceva la motor, mai exact un chip sau ceva sa-i maresc puterea. Daca este cineva care a facut asa ceva il rog sa-mi spuna si mie cat as putea castiga la putere si daca este sau nu sanatos pt motor ca am auzit pana acum o gramada de ''legende''.
bogdan-reshe is offline   Reply With Quote
Old 10-02-06, 18:22   #2
scorpion_sd

Stage 2

scorpion_sd's Avatar

Default BMW

Noroc..
1.Un cip dar nustiu daca la voi este programe de CIP TUNING de nivelul-4, undeva vreo 4-8 cai putere..
2.Sa pui Turbina numai dechit ca sa fie mai eficient, undeva 40 cai maximum..
3.Sa pui BOOST controiler APEX-i sa maresti doza de aer in BARELI, dar pina chind nustiu precis pina la ce presiune se poate la disel...si numai dechit un INTERCULER puternic, dar chiti cai nustiu chit poate fi asta. O sa controlezi la DINO test...
4.Sa schimbi toat liniea de iesire a gazelor si tobe sport REMUS sau SUPER-SPRINT undeva 18 cai..
Pina asta e tot ce se poate de facut pe motor STOC DISEL se poate si mai mult dar iti trebuie multe cheltuiel serioase...
RESPECT...
BMW FOREVA...
scorpion_sd is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 22:38   #3
Dan98

Stage 3

Dan98's Avatar

www.tcmturbo.com

il duci in prima faza de la 136 la 163 cp
Dan98 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-06, 18:03   #4
Doc

Stage 5

Doc's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: bmw 320D

www.obdtuning.ro | www.dimsport.ro

Momentan cele mai bune rezultate in chiptuning. Modelul tau se poate modifica direct prin mufa de diagnoza si are o crestere a puterii cu 30CP si cuplu cu 25%.
Doc is offline   Reply With Quote
Old 09-12-06, 23:45   #5
mache_rau

Stage 4

mache_rau's Avatar

Default Re: BMW

Quote:
Originally Posted by scorpion_sd View Post
Noroc..
1.Un cip dar nustiu daca la voi este programe de CIP TUNING de nivelul-4, undeva vreo 4-8 cai putere..
2.Sa pui Turbina numai dechit ca sa fie mai eficient, undeva 40 cai maximum..
3.Sa pui BOOST controiler APEX-i sa maresti doza de aer in BARELI, dar pina chind nustiu precis pina la ce presiune se poate la disel...si numai dechit un INTERCULER puternic, dar chiti cai nustiu chit poate fi asta. O sa controlezi la DINO test...
4.Sa schimbi toat liniea de iesire a gazelor si tobe sport REMUS sau SUPER-SPRINT undeva 18 cai..
Pina asta e tot ce se poate de facut pe motor STOC DISEL se poate si mai mult dar iti trebuie multe cheltuiel serioase...
RESPECT...
BMW FOREVA...
offtopic : n-am putut sa nu fiu al drqu si sa rad putin ...imi place de el k stie ce trebuie modificat dar nu stie k era vba de un motor care este turbo-diesel )
@bogdan-reshe un cip e de ajuns.... undeva pe la 25-30%cai si cuplu si atata timp kt nu mergi cu masina ca un bezmetic sa skimbi doar la 5.000 de ture eu stiu k nu dauneaza motorului