Nu mai stiu unde anume...dar mai demult...a trecut ceva timp...am gasit o masina..un GOLF 4..galben...poza era facuta din lateral....si pe masina scria NEED FOR SPEED UNDERGRUND 2...poza nu cred ca era facuta in romania..era la un salon auto..tot aici pe site(www.4tuning.ro)
VA ROG CINE STIE IL ROG SA MA AJUTE ..cu un link...sau poza dak se poate !!!!!
ok iti multumesc de ajutor...dar dak mai ai..poze cu golfuri..galbene scris pe lateral UNDERGROUND 2.....nu ezita... stiu ca v-i se pare cam absurd ce va cer...da poza o caut de 1 an.. pls....oricineee
Am eu o poza cu un golf4 tunat ,cu un astfel d sticker dar este portocalie masina.Poza este d la o intrunire d tuning din germania.Nu a mai fost pusa p forum,dar daca t intereseaza cand ma intorc in tara pot sa ti-o arat.
__________________ RoadRunners - Never take sides against the family
SI pe site-ul celor de la pitstop tuning exista aceasta masina ca animatie dar si in sectiunea de kituri insa kitul de acolo din cate imi aduc aminte este ptr. polo