Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Closed Thread

Thread Tools
Old 16-06-08, 18:08   #1
chunkypops

Stage 2

chunkypops's Avatar

Default vw Jetta tuning

Am observat ca nu prea sunt posturi cu jetta... in fine vreau sa intreb si eu

cam care ar fi metodele sa iti imbunatatesti performanta cat de cat fara sa pierzi garantia
1. ar fi filtru in rest nu prea am inteles
2. cineva mia spus ca nici cu chip nu o pierzi. E e vreo diferenta intre chipurile oferite de firme diferite la acest capitol? sau singura dif e calitatea reprogramarii in sine?

Last edited by chunkypops; 17-06-08 at 01:02.
chunkypops is offline  
Old 17-06-08, 18:30   #2
RUDY20140TDI
VW Driver

Stage 5

RUDY20140TDI's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: vw Jetta tuning

Daca schimbi filtru trebuie sa iei unul denala care se pune un cutia originala ca sa poti sa-l pui pe cel cu care a venit masina cand te duci la revizie ca altfel daca te prind bagetii de la reprezentanta VW o sa pierzi garantia !

Iar de cip nu ti-as recomanda sa il faci decat dupa ce faci rodajul si eventual sa mergi la prima revizie ca bagetii de la reprezentanta VW mai au obiceiul sa faca un update de soft la prima revizie si sa nu ramai surprins de ce nu mai trage dupa ce o iei sau de ce o sa gaseasca motiv ca sa-ti ia garantia la motor !

Daca totusi vrei sa o cipuiesti eu zic sa te duci sa vorbesti cu Dragos Voinea de la TCM o sa gasesti datele de contact pe site-ul www.tcmturbo.ro sau daca dispui de o suma mai mare de bani poti sa te duci la cei de la SKN ai link cu ei aici pe 4Tuning !
Pentru filtru de aer pot sa-ti aduc eu de la cei de la K&N dar pentru asta am nevoie de datele masinii ?

Last edited by RUDY20140TDI; 17-06-08 at 18:36.
RUDY20140TDI is offline  
Old 22-06-08, 22:00   #3
chunkypops

Stage 2

chunkypops's Avatar

Nu vreau sa investesc o suma mare, masina mea e o jetta model 2007 Motorul e de 1.6 102 cp . Nu am gasit pe knfilters.com decat kitul 57i ( 57-0620 ), eventual imi sugerezi tu un filtru panel....

Sa nu uiti sa-mi zici si preturile

La capitolul resoftari am o oferta buna de la RBN si in plus pot sa fac resoftarea in BV. Cu garantia o sa vad eu, nu stiam ca iti fac o resoftare la prima revizie, in fine mersi de sfat.

Last edited by chunkypops; 22-06-08 at 22:15.
chunkypops is offline  
Old 01-07-08, 19:00   #4
RUDY20140TDI
VW Driver

Stage 5

RUDY20140TDI's Avatar

Member of:
[VW]

In legatura cu filtrul am cautat si intradevar ai dreptate nu este decat modelul care il dau ei acolo pentru motorul tau .
Sfatul meu este sa nu pui acest tip de filtru pana nu se termina garantia deoarece vei fi nevoit sa-l scoti si sa-l montezi pe cel original ori de cate ori te vei duce sa faci revizia pentru ca daca te duci cu el montat deja garantia iese din discutie ceea ce nu cred ca-ti comvine .
Dar daca tu tii neaparat sa-i pui acest model de filtru eu o sa intreb ce pret are si dupa aia o sa te anunt iar daca il vrei o sa mai discutam .
RUDY20140TDI is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -