am un passat din 2000, 116 cai variant, si sa dea draq daca n-am o pana de idei in materie de tunat de vreo sapt. ma ajuta cineva? si motor si tot. am niste prieteni la care pot apela dar mai intai vreau parerea voastra ca vad ca va pricepeti si voi
la variante cam nu ai ce tuna ....de exemplu o serie 5 din 2000 break arata fain cu 4 tzavi de esapament si geamuri fumurii .. da la passat nu cred ca ar arata foarte frumos ....daca chiar vrei sa o tunezi i-ati un sedan ...bafta
la variante cam nu ai ce tuna ....de exemplu o serie 5 din 2000 break arata fain cu 4 tzavi de esapament si geamuri fumurii .. da la passat nu cred ca ar arata foarte frumos ....daca chiar vrei sa o tunezi i-ati un sedan ...bafta
oooo stai linistit ca exista credema. daca vrei neaparat sa vezi passaturi variant tunate, si nu ma refer la o folie pe geam doar, da-mi un pm si-ti trimit cateva poze de te lasa lat
Hehehe...
Poate tie nu ti-ar placea sa fi vazut intr-una din masinile astea, dar eu cred ca m-as putea obisnui cu ideea... .
Hehehe...
Poate tie nu ti-ar placea sa fi vazut intr-una din masinile astea, dar eu cred ca m-as putea obisnui cu ideea... .
Aici ai dreptate nu prea imi plac sedanurile eu am acum un golf 5 pushcat cu 80 CP) AI grija ce pui pe ea ca pe breakurile daca nu stii ce sa pui arata naspa Fa-o cu stil Bafta https://www.youtube.com/watch?v=YurpS_Z60Aw
salut .hai ca pun si io cateva poze cu niste passaturi misto si eu am tot passat variant si sincer nu prea las modifica exterior foarte puti restilizat jenti , jeamuri fumuri , suspensie si la motor ceva modificari .....arata foarte bn cum sunt date de fabrica dar mai merge lucrat la ele un pic acum depinde de gustul fiecaruia
https://www.youtube.com/watch?v=Xzzsr_TRREo eu unu zic ca ar arata mai marfa cu jante de 17 niste geamuri si un chit mai modest in plus jantele daca le alegi bine dau 50% din tot farmecul masini