Quote:
Originally Posted by vinyl
275/40 R19 cine naiba pune o asemenea dimensiune pe o masina custom ca sa zic asa?!
215/35/19 si incap!
Au incaput jante de X5 pe 19+ flanse adaptoare si nu incap astea...fii serios!
|
Sal.,
Chiar daca raspund mai taziu as vrea sa stiu daca macar ai intrat pe programul de piese ETKA (dedicat marcilor VW / Audi / Seat / Skoda) ca sa citesti ce cauciucuri sunt recomandate pentru acele jante .
Acum sa-ti raspund la intrebari .
1. Pune cine vrea roti pe 19" chiar si la o masina CUSTOM (dar aici fiind vorba de intrebarea colegului "tabokubmw" in care apare un B5,5 stok nu vad ce rost are intrebarea ta !!!) mai greu este cu omologarea lor .
2. Sa pui tu cauciucuri late de 215 pe jante cu 8 sau 9 J si sa ma anunti in cat timp se autodescalta cauciucul sau se taie ori plesnesc peretii laterali din cauza montarii / utilizarii necorespunzatoare a anvelopei pe janta (pentru ca 215 se pune doar pe jante 7 - 7,5 J) si de cate ori repari / revopsesti buza de la jante ele neavand nici un fel de protectie la gropi cu acea dimensiune la anvelope, sau pote la tine la Iasi sund drumuri ca-n palma ?
3. Or incapea si roti de tren pe mine nu ma intereseaza, eu i-am raspuns colegului doar ce tipuri de jante pot fi in acea poza cu Passat-ul B5,5 .
O zi buna .