Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 24-03-13, 10:44   #1
ovidiu94

Stock

Default Tunning VW Bora

Buna!
Ma numesc Ovidiu si sunt nou pe acest forum De vreo doua saptamani mi-am cumparat un VW BORA din 2002 (combi) , motor 1.6 16v 105cp . As dori (daca se poate) niste sfaturi despre posibilele modificari care are merita sa fie aduse masinii... Pentru inceput , m-am gandit la un filtru sport ... ar merita ? unul de firma , gen K&N !
ovidiu94 is offline   Reply With Quote
Old 24-03-13, 11:18   #2
ovidiu94

Stock

Default Re: Tunning VW Bora

Poza cu masina mea
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	VW-Bora-.jpg
Views:	156
Size:	29.4 KB
ID:	2727998  
Old 24-03-13, 19:46   #3
JOHNEVOTUNING

Stage 4

JOHNEVOTUNING's Avatar

Salutare. Prezinta ti masina in aria ''Masina mea Volkswagen'', poza e la rez mica si dupa cum obs e ceva frumos. Bft si km cat incape.
JOHNEVOTUNING is offline   Reply With Quote
Old 25-03-13, 18:11   #4
ovidiu94

Stock

Quote:
Originally Posted by JOHNEVOTUNING View Post
Salutare. Prezinta ti masina in aria ''Masina mea Volkswagen'', poza e la rez mica si dupa cum obs e ceva frumos. Bft si km cat incape.
Multumesc pentru urari.Voi prezenta masina si in aria "Masina mea Volkswagen".Vreau sa subliniez ca eu nu doream neaparat sa o prezint aici.Am cautat aria "volkswagen tuning" deoarece mi-as dori sa incep in viitorul apropiat tuningul (atat tehnic cat si vizual) si astept sfaturi. Daca am gresit aria sau nu trebuia sa prezint masina aici ma voi conforma .
- Copyright 2024 4Tuning -