Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 09-01-13, 15:53   #1
alinuan

Stage 2

Default Evacuare Golf 4 TDI

salut, am un golf 4 1.9 tdi. M-am uitat pe net pentru ai modifica putin sunetul...dar pt diesel e destul de dificil...multi spun ca nu se poate, ca strici turbina, etc...eu imi "asum toate riscurile"....plus ca pe yout**e sunt multe video cu masini tdi cu un sunet destul de ok....
Din cat am cautat pe net..am gasit ceva partial ok....
Tai tot de la catalizator spre toba si montez o teava de inox ..undeva la 60 mm diametru iar in capat pun un tips....
Ce nu stiu eu este..ce diametru e ok sa fie teava in grosime...
Dar inainte sa fac asta vreu cateva parerei de la cei care au habar despre ce vb eu aici....
alinuan is offline   Reply With Quote
Old 10-01-13, 20:42   #2
Mirel1919

Stage 5

Mirel1919's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Evacuare Golf 4 TDI

Quote:
Originally Posted by alinuan View Post
salut, am un golf 4 1.9 tdi. M-am uitat pe net pentru ai modifica putin sunetul...dar pt diesel e destul de dificil...multi spun ca nu se poate, ca strici turbina, etc...eu imi "asum toate riscurile"....plus ca pe yout**e sunt multe video cu masini tdi cu un sunet destul de ok....
Din cat am cautat pe net..am gasit ceva partial ok....
Tai tot de la catalizator spre toba si montez o teava de inox ..undeva la 60 mm diametru iar in capat pun un tips....
Ce nu stiu eu este..ce diametru e ok sa fie teava in grosime...
Dar inainte sa fac asta vreu cateva parerei de la cei care au habar despre ce vb eu aici....
Am avut pe doua masini si am fost multumit de ele, dar eu am anulat doar finala, pt ca e mai sigur si sunetul e cam tot acelasi. Daca vrei sa fasaie eu zic sa faci schimbarea.
Old 11-01-13, 14:11   #3
alinuan

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Mirel1919 View Post
Am avut pe doua masini si am fost multumit de ele, dar eu am anulat doar finala, pt ca e mai sigur si sunetul e cam tot acelasi. Daca vrei sa fasaie eu zic sa faci schimbarea.
aha ms mult....astept sa treaca vremea asta urata de afara si eo fac ....am sa revin cu un video
alinuan is offline   Reply With Quote
Old 26-07-13, 23:26   #4
Vassy93

Stage 2

ai facut modificarea?
Vassy93 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -