Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 23-11-12, 22:06   #1
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]
Default Bara fata "clean"

Am luat o bara noua de golf 4 si intentionez sa acopar locul acela in care venea semnul din grila(am grila fara semn pe masina)inainte de a o duce la vopsit....cum pot sa il acopar si cu ce avand in vedere ca nu mai am capacelul acela care se da cu grila,cum se procedeaza in astfel de cazuri?
Old 03-12-12, 21:36   #2
VwV~GLF~

Stage 5

VwV~GLF~'s Avatar

Default Re: Bara fata "clean"

Quote:
Originally Posted by Craxy View Post
Am luat o bara noua de golf 4 si intentionez sa acopar locul acela in care venea semnul din grila(am grila fara semn pe masina)inainte de a o duce la vopsit....cum pot sa il acopar si cu ce avand in vedere ca nu mai am capacelul acela care se da cu grila,cum se procedeaza in astfel de cazuri?
Salut--->un tinichigiu poate suda o semiluna de tabla acolo..alta metoda nu prea vad ,decat sa aiba cineva bucatica aceea de plastic
VwV~GLF~ is offline   Reply With Quote
Old 03-12-12, 21:38   #3
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

cum sa sudez tabla pe plastic?....am facut rost in cele din urma de capacel
Craxy is offline   Reply With Quote
Old 09-12-12, 15:29   #4
VwV~GLF~

Stage 5

VwV~GLF~'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Craxy View Post
cum sa sudez tabla pe plastic?....am facut rost in cele din urma de capacel
Nu ai specificat ca e sus la capota sau jos la bara...eu de exemplu am scobitura pe capota...deci acolo tre tabla pe tabla...
VwV~GLF~ is offline   Reply With Quote
Old 09-12-12, 15:33   #5
Craxy
VW Driver

Stage 5

Craxy's Avatar

Member of:
[VW]

in titlu am specificat,bara fata clean....la capota am tabla sudata de ceva vreme dar a puscat vopseaua acolo,cred ca din cauza socului cand se inchide capota.....insa am vrut si la bara ca nu mai aveam capacelul dar am renuntat la idee pentru sa multi m-au sfatuit ca nu o sa tina de la trepidatii si o sa crape,in final mi-am facut rost de alt capacel.
Craxy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -