Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Closed Thread

Thread Tools
Old 12-01-06, 18:17   #1
Poshtashu'

Stage 1

Poshtashu''s Avatar

Default passatul nou,ce-i poti face?

Salult
Sunt si io bucurosul posesor a unui passat model nou 1.9 tdi si as vrea sa-i fac cate ceva in primul rand un sistem audio klumea ,asa ca va intreb pe voi ce imi sugerati ca nu prea am prea mult cunostiinte in domeniu
Poshtashu' is offline  
Old 12-01-06, 18:24   #2
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Pentru întrebări legate de sisteme audio, treci pe la secţiunea Sisteme Audio pentru masini. Acolo sunt băieţi care să-ţi răspundă la orice întrebare legată de sistemele audio, care pot să-ţi dea sfaturi pentru crearea unui astfel de sistem pentru maşina ta.
Old 12-01-06, 18:35   #3
Poshtashu'

Stage 1

Poshtashu''s Avatar

sorry ,am gresit sectiunea ,da nu ma intereseaza doar sistemul audio ,am zis
ca e doar pentru inceput ,ma intereseaza si alte chestii pt exterior ,interior,in afara de motor.
Poshtashu' is offline  
Old 12-01-06, 18:37   #4
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

N-am spus că ai greşit secţiunea, ci doar ţi-am dat indicaţii unde să întrebi anumite chestii.

Dă şi tu mai multe detalii despre maşina: culoare, dotări, etc.
Cât despre exterior... sfatul meu este să nu te bagi la modificări majore (exceptând, eventual, un set de jante noi).

Fiind o maşină nouă ca model, mă îndoiesc să fi apărut body-kituri pentru ea. În plus, Passatul este o maşină mai luxoasă şi, din punctul meu de vedere, nu s-ar merita modificări la exterior (exceptând, cum am zis şi mai sus, un set de jante).

Baftă cu maşina!
Gabi is offline  
Old 12-01-06, 19:06   #5
Poshtashu'

Stage 1

Poshtashu''s Avatar

thx
pai masina e neagra, jantele sunt de 16 din aliaj,nu ma stiu medelul exact (sunt destul de aratoase si nu vreau sa le schimb cat de curand) ,cd-playeru e de la ei cu magazie pt 6 cd-uri si 8 incinte.
Poshtashu' is offline  
Old 27-01-06, 17:22   #6
mercut

Stage 4

poshtashu'.... am si io un passat nou 2.0 tdi 4 motion din decembrie... am tot jentile alea de 16 milwaukee pe care le ai si tu....si ce pot sa spun... cauta si tu la un magazin special un sistem audio.. si vezi ca iti dau ei sfaturi... al meu este antracit si dau bine geamurile fumurii pe el... ce ai vrea in primu rand sa ii schimbi?
mercut is offline  
Old 27-01-06, 18:12   #7
Poshtashu'

Stage 1

Poshtashu''s Avatar

Pai nici nu stiu de unde sa incep...ori cu un sistem audio, sau cu un flash la cip..ca deh 105 cai is cam putini ,da am sa vad io pana la urma ...acu tre sa ma apuc sa strang lovele
Poshtashu' is offline  
Old 29-01-06, 21:01   #8
Grecu_

Stage 2

Grecu_'s Avatar

Abt a scos un kit \"lejer\" pe vw passat care e chiar dragut!
Grecu_ is offline  
Old 06-02-06, 22:10   #9
Poshtashu'

Stage 1

Poshtashu''s Avatar

pai si cate mii de euro costa kitu ala ? Mai astept poate se ieftineste
Poshtashu' is offline  
Old 21-01-07, 23:22   #10
LEO P

Stage 2

LEO P's Avatar

Default Re: passatul nou,ce-i poti face?

Poshtasu` intra pe urmatorul link si vezi Passatu meu cu kit exterior de ABT . . . deocamdata astea sunt cam singurele piese disponibile https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt/page-2.html
LEO P is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -