Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 06-12-11, 17:30   #1
SmoKeyBv

Stage 4

SmoKeyBv's Avatar

Default Swap vr6 pe golf 2 de pe passat vr6

Vreau sa achizitionez un passat vr6 pentru un swap pe golf 2 si interbarea mea este daca se potriveste cutia, planetarele, frane, electrica, jug-ul, abs-ul, servodirectia de pe passat pe golf 2 ?

astept un raspuns, multumesc.
SmoKeyBv is offline   Reply With Quote
Old 08-12-11, 19:26   #2
SmoKeyBv

Stage 4

SmoKeyBv's Avatar

Default Re: Swap vr6 pe golf 2 de pe passat vr6

Nu stie nimeni ?
SmoKeyBv is offline   Reply With Quote
Old 08-12-11, 20:16   #3
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

trebuie modificat un singur suport la motor.in rest nu ar trebui sa ai pronleme,ptr ca golful 2 are ''h'' la fel ca si passatul sau golful 3.
daca esti interesat am un motor vr6 de vanzare cu toate anexele
astept un pm daca esti interesat.multa bafta cu proiectul
despre pompa de servo si celelalte acareturi nu iti pot spune nimic.in schimb motorul se poate pune fara prea mari batai de cap
Old 19-12-11, 12:45   #4
MEDES CALAN

Stage 2

MEDES CALAN's Avatar

Raspund cu ce stiu:

servodirectia Golf 2 (191-'83>92) e mai scurta fata de ceea de la Passat (3A2-'88>'96), mai exact 1230mm>1270mm (se rezolva schimband bielete). In plus servo de la Passat nu are flansa pentru levier de la cutia de viteaza. Alta probleama poate sa fie ca unde se etansa coloana volanului poate sa aiba sau 22 caneluri sau 40 caneluri. Ultima diferenta poate sa fie ca caseta de la saginaw (neagra) nu are exact acease dimensiuni de caseta de la ZF (argintiu) asa ca trebuie sa le comparati bine inainte sa incercati transplantul.

Pe cat tine de planetare nu stiu ce motorizare are Golf dar VR6 are planetare mai lungi si cu un alt tip de cap de planetara fata de Golf, asa ca nu ati cum sa puneti unu pe altu.

Sper ca am fost de ajutor.

Quote:
Originally Posted by SmoKeyBv View Post
Vreau sa achizitionez un passat vr6 pentru un swap pe golf 2 si interbarea mea este daca se potriveste cutia, planetarele, frane, electrica, jug-ul, abs-ul, servodirectia de pe passat pe golf 2 ?

astept un raspuns, multumesc.
MEDES CALAN is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -