Sfatul meu: in primul rand, n-o face kitsch. Idm_vw ti-a zis bine niste treburi. Golfurilor nu le sta bine impopotonate sau cu tuning stil Japan (bari+praguri exagerate gen NFS, ca exemplu).
Grila fara sigla, praguri GT/GTI (daca nu ai), faruri (dar nu cu angel-eyes dupa parerea mea, ca nu e BMW, e VW), niste stopuri GT/GTI sau ceva pe fumuriu cu LED daca ai capital (stopurile Lexus Style,cele mai cromate asa de felul lor nu merg pe Golf 3),buza VR6, eleron GT/GTI daca nu e prezent in peisaj, jante de bun simt, ceva cu buza, nu imense, un 15 toli acolo
- daca ai bani si gasesti BBS - ca recomandare, ca zici ca ai 1.4 motorul si mai vrei sa plece si de pe loc
, o toba finala sport (Remus, Sebring, MagnaFlow, Borla sau ceva de calitate) si o admisie sport (K&N, BMC, Pipercross etc.),gandita "de la mama ei" pt motorul tau (ca sa fii sigur ca se potriveste la fix, daca nu vrei sa-ti bati capul cu modificari si adaptari). Spor la tunareala. Numai bine si sper ca am reusit sa-ti "luminam" gandurile cu sfaturile si parerile noastre.