Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 11-03-10, 11:34   #1
gulleratu

Stage 2

Default cabluri caldura golf 3

am dechis topicul asta in speranta ca am sa gasesc un rasp cat mai rpd....deci am modificat lumini bord si ventilatie ....ceea ce ma obligat sa desfac...tot panou de control al ventilatiei si al caldurii...acu e o prb mare nu mai am caldura ..adica nu cred ca am pus eu eu gresit si cat le-am inversat nu gasesc pozitia corecta......are cineva vreo explicatie sau poate ceva sfaturi sau poze....pls....
gulleratu is offline   Reply With Quote
Old 22-03-10, 18:45   #2
cristea_rotitza

Stage 5

cristea_rotitza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Opel]
[VW]
Default Re: cabluri caldura golf 3

nu poti pune acele cabluri grsit pentru ca odata puse gresit nu se mai invart butoanele tura completa,am desfacut si stiu despre ce e vorba,poate le-ai pus si cand ai montat totul a iesit cablul d iti comuta frig cu rece mai verifica acolo
cristea_rotitza is offline   Reply With Quote
Old 23-03-10, 20:00   #3
gulleratu

Stage 2

Default Re: cabluri caldura golf 3

Quote:
Originally Posted by cristea_rotitza View Post
nu poti pune acele cabluri grsit pentru ca odata puse gresit nu se mai invart butoanele tura completa,am desfacut si stiu despre ce e vorba,poate le-ai pus si cand ai montat totul a iesit cablul d iti comuta frig cu rece mai verifica acolo
te cred da atunci..care sa fie motivul de nu mai am eu caldura...si nici nu ma merge aerul cum trebuie.?am tot inmversat cablurile.degeaba
gulleratu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -