15-03-10, 19:43
|
|
Stage 1
|
Re: Golf 3 modificari
Pai asta ma gandeam , dar trebuie langa cluj sau sibiu , si e ok , luneta o iau , dar cine o monteaza ... off ce complicat e
|
|
|
18-03-10, 19:55
|
|
Stage 1
|
Am reusit sa schimb luneta Am gasit-o la dezmembrari in Cristian , langa Sibiu, si a costat 150 RON , de la 250 am negociat-o ) + montat 90 RON off , ce sa-i faci , trebuia !
|
|
|
26-03-10, 15:05
|
|
Stage 1
|
Intre timp m-am apucat de interior. Am modificat interiorul doar in 2 culori , alb si rosu. Urmeaza saptamana viitoare sa vopsesc spoilerele.
PS: Revin cu poze cu interiorul in seara asta.
|
|
|
01-04-10, 18:23
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
alb si rosu ? de ce nu negru si argintiu ? sa fie in ton cu masina ?
oricum la exterior ai prea mult negru, renunta la colantul de pe haion si capota, foliaza geamurile si treci pe negru lucios la cupola si va fi altceva..
vopseste-i spoilerele si adu-o mai aproape de asfalt si va arata mult mai bine.. bafta in continuare cu modificarile!
|
|
|
02-04-10, 20:55
|
|
Stage 4
|
Frumoasa masinuta
Niste folii pe geamuri , grila sport vopsita neagra , oglinzi electrice
Interiorul totusi parca nu vad rosu , alb cu rosu . Mai bine in ton cu masina , gri cu negru
O suspensie sport si aia e
Daca vrei sa te bagi la tuning pentru performanta , tre sa scoti bani calumea din buzunar
Audio ce ai pe ea ?
|
|
|
04-04-10, 19:07
|
|
Stage 1
|
Pai , intre timp , am vopsit spoilerele fata + spate negre. Grila urmeaza sa o fac neagra, si grilajele de jos din spoiler fata negre. Proiectoarele si semnalizarile urmeaza si ele negre. Am mai modificat bordul si tot interiorul , este facut cu leduri rosii si albe. Urmeaza luna viitoare suspensie sport... Am sa revin cu poze , zilele acestea Cand am timp sa le fac... Folie pe gamuri , si aceea luna viitoare
|
|
|
10-05-10, 01:28
|
|
Stage 5
|
Salut,dupa cum vad ai vointa in a skimba cat mai multe cu bani putini...sfatu meu e sa renunti la autocalantu ala si lasa masina gri iar daca vrei putina pata de culoare faci capota cu autocolant care imita carbonul elimina pata aia de pe capacul rezervor,bordul sa-l faci aceeasi culoare cu tapiteria ,o suspensie sport completa nu doar arcuri sport si amortizoare normale ca le faci praf ...in bord alege o culoare lejera pt oki,sper sa nu gresesc dar masina a fost lovita daca ma uit la linia usii si diferenta bordului fata de restul interiorului
|
|
|
11-05-10, 13:29
|
|
Stage 4
|
Golf III 1.4
modificari: motor 2.0 8v GTI 115cp+
vopsea albastru-violet + negru mat (multumiri TOTAL REPAUTO)
evacuare custom by Pilot Power Tuning + toba finala supersprint
admisie aer custom by Pilot Power Tuning + filtru MONZA
volanta custom
suspensie sport FIXE GT CUPLINE( 60mm fata/40mm spate)
- amortizoare Billstein
30% mai dure decat stoc
- arcuri H&R
30% mai dure ca stoc
faruri Sonar tip VW Golf IV( fundal negru+angel eyes+lupa)
triple smoke
jante SPEEDLINE (for VW Golf VR6) + cauciucuri Toyo T1 R
folie Llumar
DVD player Sony+boxe/statie Blaupunkt+tun bas Kenwood
alte modificari si poze in viitorul apropiat
Attached Thumbnails
|
11-05-10, 13:31
|
|
Stage 4
|
o poza nu foarte sugestiva...
|
|
|
14-05-10, 22:53
|
|
VW Driver
Stage 5
|
fetele de usi si mocheta sunt gri sau crem la culoare?
Renuntta la volanul acela... e inestetic rau, ori pui unul sport sau daca vrei sa ramai original incearca unul in 4 spite sau poate chiar unul cu airbag!
|
|
|
16-05-10, 10:51
|
|
Stage 1
|
Fetele sunt gri spre cred , intre ... Volanul este in plan ) Intre timp am vopsit jantele , am schimbat cauciucurile , am achizitionat niste BRIDGESTONE 195/50/R15. Am modificat si la interior , tot interiorul este cu leduri albe si rosii, am sa pun si poze , ma refeream la bord , ceasuri etc, nu la culoarea cu care vopsesc bordul. Am vopsit spoilerele. Pai momentan am achizitionat de la un alt utilizator 4tuning, un woofer Inphase 750W rms + statie Magnat pantera one monobloc 450W rms; mai am 2 boxe ovale sony xplode spate si fata la fel in usi. Urmeaza sa achizitionez un si pe fata boxe in phase + tweetere la fel. Am sa revin cu mai multe poze saptamana viitoare. Masina a plecat la medias ptr. ca rugina care se vede in poza sa fie scoasa toata , si dupa urmeaza probabil trasa in folie sau vopsita
|
|
|
16-05-10, 10:54
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by idm_vw
Salut,dupa cum vad ai vointa in a skimba cat mai multe cu bani putini...sfatu meu e sa renunti la autocalantu ala si lasa masina gri iar daca vrei putina pata de culoare faci capota cu autocolant care imita carbonul elimina pata aia de pe capacul rezervor,bordul sa-l faci aceeasi culoare cu tapiteria ,o suspensie sport completa nu doar arcuri sport si amortizoare normale ca le faci praf ...in bord alege o culoare lejera pt oki,sper sa nu gresesc dar masina a fost lovita daca ma uit la linia usii si diferenta bordului fata de restul interiorului
|
Bani putini nu neaparat. Dar nici foarte multi. Bordul il las negru , eventual ii dau un strat de reinprospatare. Suspensia m-am gandit si luna viitoare cand am bani schimb tot, m-am interesat si asa e , nu e bine sa am doar arcuri. In bord am ales alb cu rosu, si tot bordul de altfel e asa , tot interiorul alb cu rosu leduri, lejer ochiului cum spuneai.
|
|
|
16-05-10, 10:55
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Luc1fer
Frumoasa masinuta
Niste folii pe geamuri , grila sport vopsita neagra , oglinzi electrice
Interiorul totusi parca nu vad rosu , alb cu rosu . Mai bine in ton cu masina , gri cu negru
O suspensie sport si aia e
Daca vrei sa te bagi la tuning pentru performanta , tre sa scoti bani calumea din buzunar
Audio ce ai pe ea ?
|
Da, urmeaza folii pe geamuri ; grila este vopsita intre timp , o sa pun poze sapt viitoare. Audio am destul de ok ,dar o sa mai fie unele modificari. Am Woofer In Phase 750W Rms , statie MAGNAT pantera one , monobloc 450W RMS, 2 ovale sony xplode si 2 xplode in fata , care vor fi schimbate cu in phase si twettere
|
|
|
22-02-11, 18:09
|
|
Stage 5
|
1 - vopseste-o intr-o culoare
2- suspensii sport low matter
3 jante
4 oglinzi oem
5stopuri clare
6 NU mai tiganiti masinile cu spoilere si praguri gti , prinse in holsuruburi si avioane ...
|
|
|
|
|