Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Reply

Thread Tools
Old 04-03-10, 21:57   #1
gulleratu

Stage 2

Default golf 3 benzina turbo

fratilor..vad ca nu ne mai intelegemdeci vad numai laude...ca sa pus turbo..pe 1.4 benzina ca merge de rupe....da nu so gasit un binevoitor care sa vie si sa spuna asa:
1.iti trebuie x...y.....z......
2 .x costa xxxxxxxxxxxxxxxron y costa xxxxxxron
3 x y z le gasesti.....acolo si acolo........si daca nu gasesti poti inlocui cu altceva de ex..xxxxxxxxxxxxxxx
4 nu toti au norocu sa stea intr-un cartier in care macar un mecanic stie sa faca asa ceva
rezultatul final.......(poze)...........(video)
asa se face...pe un forum in care te lauzi cu tot felu de chesti...si u de fapt sub capota ai 60 cai...din care 20 is morti.............hai sa fim hai...thx......
PM...nu trebuie sa se supere nimeni da.......asa se procedeaza
gulleratu is offline   Reply With Quote
Old 06-03-10, 00:02   #2
ynp_46
Dacia Driver

Stage 5

ynp_46's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: golf 3 benzina turbo

si tu dece ai deschis acest topic?ai intrebat tu pe cineva si nu ti-a raspuns cum a procedat, unde a facut si cat a costat operatiunea?curiozitatea ma omoara...ce masina ai?
ynp_46 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-10, 18:10   #3
gulleratu

Stage 2

Default Re: golf 3 benzina turbo

Quote:
Originally Posted by ynp_46 View Post
si tu dece ai deschis acest topic?ai intrebat tu pe cineva si nu ti-a raspuns cum a procedat, unde a facut si cat a costat operatiunea?curiozitatea ma omoara...ce masina ai?
nush daca are asa mare importanta..pt tine dat fiind faptul ca u orcum nu ai cum sa imi rasp la intrebare...ca daca puteai presupun ca o si faceai.....orcum am un necajit de golf 3...happy??
gulleratu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -