Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Volkswagen tuning

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-02-09, 19:41   #1
Methylen

Stage 2

Default VW Golf 3

Am un golf 3 cu motor de 1.9TDI GT(105cai)>as vrea sa fac cate ceva pe la motor si anume:cip,filtru sport.Am auzit ca daca pun cip e masina mai veche si nu mai lucreaza bine turbina in parametrii si o sa se duca cam la 1000km sau daca pun filtru sonic ceva de genul are gaurile mai mari si o sa intre la praf ca e cea mai mare teapa.Cineva i`mi zicea sa pun o turbina de un A4 ceva si chair as avea una.Voi ce ziceti?
Methylen is offline  
Old 25-03-09, 13:39   #2
alexbadea12

Stage 5

alexbadea12's Avatar

Default Re: VW Golf 3

cipul si filtrul sigur nu fac vreun bine motorului asa ca turbina ar fi o idee mai buna
alexbadea12 is offline  
Old 07-05-09, 14:10   #3
nutzuXXL

Stage 5

nutzuXXL's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]

eu zic sa pui un filtru sonic . n-ai treaba cu praful . singura chestie nasoala e ca o sa dai peste cap vitezometrul daca ii dai blana .

lasand caterinca , eu cred ca ai motorul de 90cai sau 110cai , nu de 105 cai ( asa ceva nu exista pe golf3) .

depinde cati bani vrei sa bagi in motor si la cati cai vrei sa il duci . daca vrei sa ii cresti puterea cu 15-25cai maxim , atunci un chiptuning e de ajuns .

ca sa ajungi la ~150-160cai : , intercooler marit , injectoare cu debit marit , turbina mai mare ( de preferat de la vnt 17 in sus) , resoftare/chiptuning custom , ambreaj care sa reziste la 350N/m ... cam astea ar fi in mare . acum depinde cati bani esti dispus sa investesti
Old 04-07-09, 16:14   #4
Cheliuta

Stage 5

Cheliuta's Avatar

Member of:
[VW]

Si eu tind sa cred ca ai un motor de 90 CP
Castig maxim ca performanta cu cele mai scazute costuri ar fi o resoftare parametri motor(ChipTuning).
La motorul asta din cate stiu eu poti castiga pana pe la 30% din puterea motorului deci sa ajungi undeva pe la 120 CP si iti va creste si cuplul motor(Masina va trage mult mai bine)
Daca turbina ta da semne da inbatranire este posibil ca modificarea sa accelereze stricarea ei
Cheliuta is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -