Macar sa o dau la altii daca eu nu sunt in stare de ea

) deci....primul lucru care trebuie facut......pus filtru sport, eventual si toba sport...dar numai finala....ca e scumpe piesilii sau eventual doar tips....ca e aproape moca....din ala care rugineste la o zi dupa ce il montezi ...altfel reteta se duce dreaq...se taie maioneza si gata

).
In modificarea unui aspirat....axa/axele sunt primul lucru cu care incepi.....dar trebuie sa fie corelate si cu aprinderea.....e posibil sa pierzi in loc sa castigi....si nu te astepta ca o axa desteapta sa traga in ture mici.....numai in turatii mari, bine....acum intervine si roata de la axa care se poate schimba cu una reglabila. Dupa axa urmeaza comprimarea chiulasei......marirea porturilor de admisie/evacuare eventual schimbarea supapelor cu unele mai mari. Bielele se pot usura, dar toate cele 4 sa aive aceeasi greutate, volanta usurata si echilibrata. Apoi de intoarcem la admisie....galeria de admisie polishata, ideal este sa iti pui o admisie multiclapeta si ai terminat balciul, injectoare mai maricele....degeaba ii dai aer daca nu ii dai si benzinica , regulator de benzina mai mare, pompa de benzina cu presiune mai mare.Dupa toate modificarile ...neaparat electronica....am inteles ca la xe se poate....din pacate la ne-ul meu se poate decat cu unichip. Daca nici in urma modificarilor enumerate de mine nu scoate 200 de cai......le dam dreaq de modificari si ne luam tico.
Le: ia legatura cu beware si ai sa vezi ca nu regreti :P