Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Opel tuning

Reply

Thread Tools
Old 05-10-08, 03:03   #1
boskyland

Stock

Default putin ajutor???

intentionez sa imi iau un opel tigra! prima intrebare: ma gandeam sa bag vreo 2000 de euro in tunning exterior! am ce sa fac cu banii astia sau imi pune un spoiler si gata?? a 2 rugaminte: daca se pricepe cineva la tuning sa ma ajute, sau cineva care stie cate ceva despre opel tigra (de preferat cineva care a condus, sau care are asa ceva). orice alte informatii mi ar fi de mare folos(consum, randament, "liniutze", orice...). multumesc anticipat
boskyland is offline   Reply With Quote
Old 05-10-08, 13:21   #2
-Caz-

Stage 5

-Caz-'s Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: putin ajutor???

decat intentionezi sa iei un opel tigra... inca nu ai facut-o ... ti s-a pus tie pata pe acest model sau ai vazut/auzit ceva deosebit despre el ?
in general "tigra" au motoare mici 1.4 - 1.6 si parca si 1.8 , dar avand in vedere greutatea masinii, cred k fac fata motorizarile. legat de investita pe care vrei sa o faci , depinde unde alegi , in balata trebuie sa pui atat preturile cat si calitatea , pt k daca te bucuri ca dai putini bani , s-ar putea sa nu treci o iarna fara sa crape fibra pe spoilere, dar 2000e nu sunt putini bani si cred k o sa faci treaba !
Numai bine !