Quote:
Originally Posted by crystip84
elspa , de ce trage mai de jos cu turbina de opc ? de obicei cand trage mai de jos inseamna ca e turbina mai mica? sau ma insel eu..? tot nu am primit un raspuns clar, ce presiune face un opc stock? turbina mea face acum 0.5 -0.6 constant si uneori 0.8. 0.9 overboost asta dc imi merge bine indicatorul de presiune , si sta in -6 la vacuum -8 cand e rece motorul ..ceasul l-am montat corect , si mai am o problema la masina , are o fluctuatie uneori la relanti , nu merge rotund, bujiile sunt schimbate recent.. a mai patit cineva la fel?
|
pentru ca diferenta intre turbina de let si cea de leh sunt doar calitatea materialelor si inclinatia palelor elicei, ceea ce rezulta intr-un boost mai de jos si mai constant.
incearca bujii ngk iridium mai reci (BKR6EIX), eventual ti le pot aduce eu daca nu gasesti made in Japan (restul sunt facaturi), e 47 euro setul de 4 si sunt sigur ca dispare variatia de turatie (si eu am patit la fel)
pentru 240 cp cu turbina de opc nu trebuie injectoare sau intercooler, e de ajuns doar soft.
daca vreti o lista cu piesele de upgrade pentru 290-300 cp, testata de mine pe z20let, este urmatoare cu preturile aferente de la noi de pe site:
turbina z20leh - 900 euro
injectoare OPC + rampa - 250 euro
kit intercooler front mount - 320 euro
regulator presiune benzina - 70 euro
boost controller - 50 euro
downpipe milltek - 230 euro
evacuare catback (facuta custom unde vreti voi) sau milltek - 750 euro
bujii ngk iridium BKR6EIX - 47 euro setul de 4
filtru sport (in cutie sau un sistem mai avansat, sincer nu prea conteaza decat la cum urca in ture) - 90 KN in cutie -135 euro Simota carbon CAI
soft eds stage 3