Salut !
Stati linistiti ca nu am luat radare chiar nu ma asteptam sa fie asa putine dar bine ca a fost asa. Si radare fixe nu exista pe traseul asta.
Oricum tare faza cu OPC-ul ala cu motorul in aburi

...tehnologia asta. Eu vorbesc care am mers decapotat pana la Pitesti si la Pitesti am cam facut turturi la maini ca ea rezista ce rezista dar cand ii dai 120-130 nu prea mai rezista

@ Stelian - da astept sa ne intalnim odata pe messenger sa imi dai filmuletele pe care le ai sa facem unul mai mare

Eu momentan le tin pe alea care le am ca sa imi vina si cele de la tine sa apar si eu pe acolo sa ma vad si eu.
Intr-adevar sunteti niste fericiti AME24 si gigix ca stati in zona aceea ca eu de la militari am mai facut o ora pana la gara de nord lejer dar fiindca aveam ceva treaba m-am simtit ca intr-o zii de munca

Si dupa atatea pareri de rau si critici legate de organizarea acetei minunate curse, indreptatite de altfel, pot sa spun ca e frumos in Banie
Sezione91_blue - am inteles ca te-a sunat Radu care a ajuns de sambata in Craiova, dar ai fost cam ocupat. Aveti ceva Bertoane pe acolo ca am vazut si cabrio si coupe-uri dragutze.
Uite si ceva poze, filmuletzul mai dureaza ceva ca mai am de strans materiale
Am auzit ca Elspa a patit ceva la masina cu niste cabluri care au luat foc, din pacate. Nimic prea grav doar ca masina a fost adusa pe platforma.