Eu m-am mutat din Bucuresti, actualmente sunt in Giurgiu, dar nu e problema sa vin pana in capitala (ma despart 30 de minute de voi), deci imi puteti spune si vin oricand (in limita timpului disponibil, daca pot, binenteles)
Am si o propunere pentru voi daca vreti ceva mai fancy ... in port la GR, ce-ar fi sa adunam mai multe Bertoane, mai ales ca aici nu sunt sunt foarte multe (de fapt tind sa cred ca sunt singurul din oras cu acest model de masina). Ar da bine la public si am face niste poze extraordinare pe malul dunarii. Plus ca drumul Bucuresti - Calugareni - Giurgiu care insumeaza 50 km din care 40km de autostrada .. este bestial pentru un shooting "on speed"
Ce ziceti, va astept intr-un week-end la un gratar pe malul dunarii si un photo-shooting de neuitat?
Daca nu vreti, stabiliti o intalnire in bucuresti si ne vedem acolo .. cu toate ca nu mi-e dor de capitala
Sau daca vreti ceva si mai excentric, putem sa ne aliniem la vama din GR si sa mergem in bulgaria, la Ruse. Campia Inalta a Dunarii ne va oferi niste peisaje de neuitat. Este o tara ieftina si sunt vreo 60km din bucuresti pana in Ruse ..
Trecerea se face doar cu buletinul ..