Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
frtilor e prima oara cand vad jjs`u .. sincer?... a rupt norma la aspect ... oricum pt mine ramane xxs`u .. mi`a placut mereu masina asta ... sa vedem cum o sa fie la sfarsit a lu` bogdan ... ca`s tare curios ..
Am votat ROX mi se pare ca e facut finutz si cu mult gust + de-asta masina am inteles ca e facuta de el cap-coada . As fi vrut sa mai votez si PMD dar din pacate nu por vota de 2 ori. Oricum gusturile nu se discuta. Mult respect pentru toti . Bafta !!!!!!!!
dar bieninteles...nu cred e trebuie sa imi ceri mie voie...share them all
Vezi cum au crescut voturile!!! poate ca daca puneai la toti poze la fel de multe ca la altele erau la un nivel egal......i`ai cam dezavantajat pe unii (nu numai ROX`ul)...oricum....bafta in continuare
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
Quote:
Originally Posted by t1grul
Vezi cum au crescut voturile!!! poate ca daca puneai la toti poze la fel de multe ca la altele erau la un nivel egal......i`ai cam dezavantajat pe unii (nu numai ROX`ul)...oricum....bafta in continuare
XXS`u mi se pare cel mai tare , spoilere calumea , eleron cool , vopseaua , interioru sa nu mai vb , mijto volanu MOMO , un 10 de la me pt Piticu , dak aj putea sa mai votez aj mai vota
parerea mea din ce stiu eu: body kit exterior cel mai tare GCF
vopsea PMD
interior DES
performanta PMD
muzica PMD
eleganta JJS si XXS.
Am votat PMD iar urmatoarele ar fi XXS si JJS la egalitate.
E decizia grea, pt ca am votat inainte sa para pozele ROX-ului. Exterior si motor, raman la prima parere(PMD). Dar la interior ROX-ul joaca de la egal la egal cu al lui Sasha.
gresesti....si vorbesti din poze! nu compara roxu cu ala...roxu e facut aiurea, doar ca are totu imbracat in piele si scaune de urs...in rest nu e cine stie ce interioru..finisajele sunt de c****t...daca l-ai vedea pe viu sa te uiti la cusaturi si la cum e pusa tapiseria aia ai vedea ca nu prea e nimic de capul lui...pe bune...
plus ca spoileru fatza e copiat de la XXS doar ca nu mai sunt despartite prizele laterale in 2...e un spoiler deja prea comun in craiova!
sunt nou pe aici asa ca scuzati timiditatea . toate sunt superbe si trebuie tinut cont de banii si de munca bagata in aceste masini. felicit proprietarii pt curaj si nebunie pe de alta parte. la aspect sunt superbe. care imi poate spune si ceva de ce au sub capota care e cel mai modificat la parte de performante si care ar fi acelea?