Nu pot sa votez nici un Oltcit (pe cativa prop ii cunosc...asa ca s`ar supara) in orice caz e frumos ca toate Oltcit`urile astea le gasesti in Craiova, ar trebui sa ne mandrim cu asta...
P.s. - unul dintre ele chiar se vine (ROX`ul) e la semnatura, care imi este si bun prieten
nu am uitat de el...eu am facut poll-ul dar nu am poze cu el terminat, aveam doar o poza din profil si atat si m-am incurcar sa o pun ca nu avea oricum prea multe sanse..uita-te la CLA de exemplu cate voturi a obtinut daca e neterminat...
apropo...ar mai doua foarte tari..modificate complet si care chiar arata bine: JOE si ADI, dar cel din urma are spoilerele exact ca XXS, insa culoarea...e unica si JOE e diferit..dar se remarca in multime...e facut chiar cu gust!
decurge bine proiectul...mersi de intrebare...maine am ultimu examen de admitere la fac si luni ma duc sa iau jante si flanse..urmeaza tinichigeria si sa imi montez si muzica pe el...sper sa nu intervina probleme...oricum nu mai dau inapoi..il duc pana la capat! si promit ca va iesi ceva frumos!
NOX cat te ajunge cu totu ma refer la cheltuieli
si cand iei flansele fa si tu niste poze la ele sa am si eu putina idee cam cum sami fac
daca se poate binenteles