Sa va povestesc de la intalnirea 1100 de anul asta, la care am fost prezent impreuna cu niste prieteni si ale lor masini modificate. Superioare din orice punct de vedere vestitului Gordini. Nu dau exemple, ca nu despre asta e vorba.
Stie nea Nicu cateva lucruri (asta nu contest, omu nu e paralel), suficiente pt a lua ochii copiilor necunoscatori.
Este plin de impresii, el e cel mai tare, restul sunt prosti. Doar are singurul Gordini din tara, nu? Cel putin asa se minte singur. De cel din Bucuresti care este in RK, nici sa nu auda. Ala nu e Gordini... si vine el la RAR cu poze si documente care atesta ca ala nu e Gordini

)
Incerca sa minta oamenii ca masina are vopseaua originala!!! Cat de retard sa fi sa crezi ca o masina care a alergat la raliu pe vremuri nu a fost lovita niciodata??? Plus ca e vopsita foarte prost pt o masina istorica cu pretentii, nota 7 din 10 as da pt vopsea. Nefinisata, etc.
De asemenea faza cu servodirectia originala de Renault Gordini iar m-a dat pe spate. Cica a fost luata de pe singura care a venit echipata cu asa ceva, de la francezi! Nu a avut niciodata servodirectie gordini. A adaptat o directie de Renault 20, si prostea lumea ca asa a fost masina. Se vedeau piese facute la strung, etc.
Vestitul motor cred ca haleste 1 litru de ulei la 1000 km, lasa nor de fum in spate. Cel putin asa era in vara, poate l-a reparat, cu toate ca nu cred.
A deschis capota 5 secunde. Cica sa nu spunem ca nu o deschide, cu toate ca nu il rugase nimeni sa faca asta. Motorul ala il vazusem cu mult timp in urma la intalnirile retromobil.
Mare minune daca mai are 90 CP motorul ala. A incercat sa impresioneze lumea (necunoascatoate) cu niste accelerari mai puternice , dar e pistol cu apa. Un logan de 1.6 bate la el ca la fasole, fac pariu.
Pana la urma a dato in diverse ca e masina istorica, ca e pt cum arata, ca are piese originale,ca nu mai e la fel de performanta, ca nu are jicloarele de curse, sunt unele mici pt consum,etc... Asta dupa ce a fost atacat un pic ca motorul e praf si mananca ulei. Iar ne credea retarzi si a zis ca fumul albastru e de la benzina multa.
Si cireasa de pe tort, a fost surprins de prietena mea spunandu-i unuia ca suna el la Politie sau RAR, sa ramanen noi fara acte astia cu daciile noastre modificate. Cat de taran, nesimtit si retard sa fi? Probabil se simtea eclipstat de masinile noastre, nu mai era el MIEZUL. Alta explicatie nu vad pt aceasta atitudine.
Cam atat despre vestitul NICU Gordini. Nu prea stau sa scriu eu atat pe forum, dar asta chiar m-a enervat, si prea lauda lumea un astfel de om, care nu are nici un merit (dupa ce a cumparato la licitatie),in afara ca a mentinut-o in oarecare stare, si a spalato periodic.