salut
---prin plafoniera la ce te referi? la tapiseria de pe plafon sau la becul din mijlocul plafonului? becul se da usor jos, dai mai intai plasticul acela tragand usor spre partea din spate, apoi o sa vezi cateva suruburi pe care le desfaci,.....daca te referi la tapiserie e mai greu, pentru ca trebuie sa dai toate chederele jos, cele de la usi si cele de la parbriz, respectiv luneta...apoi o sa gasesti cateva bare metalice ce sustin materialul....o sa iti dai seama dupa ce desfaci materialul din chedere cum se desfac si barele
---airbag nu am auzit, personal, si nu cred ca se poate pune,
---a.c. presupun ca se poate pune, romanul e inventiv, trebuie sa gasesti undeva o instalatie buna care sa se potriveasca....cu un mester bun se rezolva,....cred...si aici , nu am auzit pe nimeni cu a.c. pe dacia 1300/1310 etc
--- daca la climatizare te referi la alt sistem, da, se poate pune, vazusem la cineva care avea in loc de torpedo ( 1310) ''climatizarea'' de pe o lada...era foarte cald la el in masina

---alte roti se pot pune: ori cu 3 prezoane dar sa aibe aceeasi distanta intre ele, ori cu 4, 5...sau mai multe

, asta necesitand adaptari de la alte modele sau improvizatii

---si alta capota poti pune linistit...s-ar putea sa difere doar balamalele
---deasemenea si alt bord poti sa pui..de la orice model de dacia 1300-1310 1410 etc, am vazut ca bordul de bmw seia 3 ( urs) se potriveste perfect, tabloul de bord, daca te referi doar la ceasuri, zic eu ca s-ar potrivi si altle cu adaptari
pentru mai multe informatii si surse de inspiratie poti sa vizitezi sectiunea dacia....o sa gasesti foarte multe chestii despre modificarea batranei dacii/ batranului renault 12
https://forum.4tuning.ro/267-dacia.html