Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 02-08-07, 18:52   #421
ROV`

Stage 3

ROV`'s Avatar

Default Re: Dacii Speciale

jesus..asta e tipla ....brand new , nici nu cred ca i s-a dat cheie ! frumos foc transplantal-as pe masina mea :P
ROV` is offline   Reply With Quote
Old 02-08-07, 18:56   #422
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Angry Re: Dacii Speciale

Quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Ce mare smacherie...max 2500 costa motorul lui SGM (gata reglat cu unichipla ~150cai la roata), dar sa nu uitam ce este schimbat pe langa motor...suspensie, frane, cutie, multe...si se adauga si astea, cu motor nu faci nimic, devii pericol public
Auzi mai nea daca tot e o nimica toata motoru lui Robert {sgm} de ce nu ti pui si tu sau daca nu ai dacie cumparati un motor si tinel in beci
B-11-AYG is offline   Reply With Quote
Old 02-08-07, 19:30   #423
Hexer

Stage 5

Hexer's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by dj_13055 View Post
Auzi mai nea daca tot e o nimica toata motoru lui Robert {sgm} de ce nu ti pui si tu sau daca nu ai dacie cumparati un motor si tinel in beci
Vezi ca eu am tot respectul fata de SGM, de accea am scris ca are si altele facuta la masina. Pretul motorului e estimativ, si sa vina Robert s isa zica daca am gresit, in mare stiu ce e in motorul respectiv.

"Ce mare smacherie..." -am scris la pret, nu trebue sa sti mult ca sa estimezi pretul unui tuning, nu vorbeam despre masinal sau munca lui SGM...
Hexer is offline   Reply With Quote
Old 02-08-07, 22:16   #424
Andrey_FL
Old School Cars

Stage 5

Andrey_FL's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[Old School Cars]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Hexer View Post
Ce mare smacherie...max 2500 costa motorul lui SGM (gata reglat cu unichipla ~150cai la roata), dar sa nu uitam ce este schimbat pe langa motor...suspensie, frane, cutie, multe...si se adauga si astea, cu motor nu faci nimic, devii pericol public.
hai mrs....asta stiam ca trebuie umblat si la restul...asta se poate face...cu morotul e mai greu...mrs oricum
Andrey_FL is offline   Reply With Quote
Old 03-08-07, 12:42   #425
apline5

Stage 5

Quote:
Originally Posted by mari4speed View Post
daka tot vb de motoare curate :d pun si io unu
daaaaa....superb.dar nush cat mai merge masina asta in zilele noastre e masina de show
@ hexer,150cp glumesti nu ?
apline5 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-07, 13:39   #426
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

vai ce sare lumea...pai unii nu considera ca o dacie merita sa bagi 2-4000 E in ea...e simplu...super tare sgm pentru ce a facut...prea tare si bodel cu sportiva....dar...eu unul nu m-as mai baga la asa ceva
Old 03-08-07, 15:43   #427
Hexer

Stage 5

Hexer's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by apline5 View Post
daaaaa....superb.dar nush cat mai merge masina asta in zilele noastre e masina de show
@ hexer,150cp glumesti nu ?
Nu e vina noasta ca in europa de est nu se poate omologa in conditii normale masinile modificate cu capul...de acesta nu umbla Robert cu masina, dupa 100de m se duce talonul + amenda de minim de 1000lei... tu ce ai face?
Singura moda ar fi sa duci masina in germania si sa omologezi accolo ca o masina "facuta acasa" si readuci in tara...asta costa cam 2000-4000euro, asta fac cei care cumpara kit de S7...
Hexer is offline   Reply With Quote
Old 03-08-07, 15:58   #428
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

La noi in tara costa cam 1000 euro . De ce sa te duci in Germania ?
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 03-08-07, 16:11   #429
tapu

Stage 5

tapu's Avatar

mda la noi in tare nu poti sa faci nik cand te vede la rar zice aaa tu esti mai destept ca fabricantul....nu daca unu e prost trebuie cu toti sa urmam calea lui tara de *** se poat si asta cu multi bani ca de asa e la noi asa am obisnuit poporu muncitor gata ca sunt off-topic mult
tapu is offline   Reply With Quote
Old 03-08-07, 16:19   #430
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Chiar nu e adevarat. Se omologheaza ce vrei tu .. de la motor la frane. Totul e sa fie facut cum trebuie si sa platesti taxele .
Old 03-08-07, 16:25   #431
tapu

Stage 5

tapu's Avatar

doamne fereste nu am zis ca nu se omologheaza ...am zis ca pretul pe care il propun ei e mult prea mare raportat cu nivelul nostru de trai...o sa ma lovesc de problema asta in curand cu omologarea unui motor pe masina mea sunt curios ce sume o sa imi arunce
tapu is offline   Reply With Quote
Old 04-08-07, 18:38   #432
madmaxtata

Stage 3

pai tu crezi ca omologarea asta se face si se da la oricine. Cum vine unu mai sme arunce motor de 150 de cai si dai talpa tata, prin oras pe autostrazi si frane canci, directie canci. Ca daca il iei pe robert si altii ei au umblat la toate, dar cati sunt care vor sa baga atatia bani (frane , suspensie, directie) piciorul format, reflexe. Nu ii vezi pe astia, dau in pomi si cu abs, ebd, esp........ dapai pe o sarmana dacie care nu are nimic pe ea. Si tu crezi ca robert are fiecare surubel calculat si verificat la oboseala, la flambaj si alte alea, de-aia nu se dau asa in vant dupa omologari. Ca odata ce a pus stampila ala inseamna ca poate sa intre la puscarie pt o piulita care nu e la marimea corespunzatoare.

Acum intrebare: astia p-afara daca iti ofera un kit(turbo alt motor) iti ofera si omologare pt el sau tot asa umblii de nebun?
madmaxtata is offline   Reply With Quote
Old 04-08-07, 18:40   #433
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by tapu View Post
doamne fereste nu am zis ca nu se omologheaza ...am zis ca pretul pe care il propun ei e mult prea mare raportat cu nivelul nostru de trai...o sa ma lovesc de problema asta in curand cu omologarea unui motor pe masina mea sunt curios ce sume o sa imi arunce
Daca nu depasesti 90 cai constructiv cu noul motor ... te duce la 10 mil .. ceva de genul asta. Daca e nevoie de test dinamic .... te duce la 30 .
Old 04-08-07, 20:02   #434
cmdbass
Banned

Stage 5

cmdbass's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]
[4Rally]

vorbaraie...vorbaraie...si iarasi vorbaraie...
cmdbass is offline   Reply With Quote
Old 04-08-07, 20:03   #435
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Este forum ... ce ai vrea sa fie ? sex ?
- Copyright 2026 4Tuning -