Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
Re: Dacia Logan-Cluj
au certificat iso-9001 la o firma specializata car eface numai flanse si distantiere pentru export. sunt din aluminiu bucsate ..foarte usoare si rezistente
da-mi te rog un pm cu adresa de internet a firmei! Merci frumos! Banuiesc ca sunt cu prindere dubla nu? 4 prezoane prind distantierul de butuc iar alte patru prezoane prind roata de distantier nu?
Pedal to the metal!!!
Parca ar merge alte oglinzi si incuietoarea de la portbagaj scoasa nu?. Oricum din ce vad in poze o sa iasa ceva superb,deabia astept sa-l vad terminat ,succes in continuare.
sa ii pui oglinzi cu MULLLLLLLTTTTTT CROM PT AMATORII DE TIUNING LA OLGINZI ) - si ma rog de la ce sa ia alte oglinzi ca ar avea alt sistem de prindere!!!! oh my fucking lord....
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
Re: Dacia Logan-Cluj
poate modificam putin oglinzile dar nu acum ca suntem pe sfarsit de termen limita si numai pot.. si totusi e greu cu ele.. ramane da vazut.. mersi de aprecieri
mai avem putin de asamblat fata aripi capota si bara apoi dusa la vopsit
Nu am zis sa puna alte oglinzi deci toata masina modificata ,parca nu prea da bine oglinzile alea stock ,parerea mea dar gusturile nu se discuta oricum nota 10
Nu am zis sa puna alte oglinzi deci toata masina modificata ,parca nu prea da bine oglinzile alea stock ,parerea mea dar gusturile nu se discuta oricum nota 10
stiu stiu ...dar ziceam asa ...ca sunt la moda ....cred ca ar merge cele de MCV...