Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Logan-Cluj (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/36363-dacia-logan-cluj.html)

alexufo 21-03-07 00:12

Dacia Logan-Cluj

8 Attachment(s)
mam gandit sa pun si eu un logan de la noi din cluj .masina a trecut odata printr-o restilizare la exterior,dar proprietarul nu a fost multumit si acum urmeaza stage 2
motorizare 1,5 dci modelul de top -jante

alexufo 21-03-07 00:13

sa nu uit ...capacele cromate au fost un cadou pe care nu a putut sa il refuze... asta este :))

momentan barile pragurile si eleronul sunt de vanzare

alexufo 21-03-07 00:52

Re: dacia logan-cluj

5 Attachment(s)
stage 2 urmeaza linie audio Lightning Audio-componente pe fata 16cm ,coaxiale pe spate -16cm,amplif + 2x12" si un mp3 jvc+plafoniera de 11"(parca)
exerior-2 culori, kit comandat pilot,faruri angel eyes ,stopuri clare

pt moment am aruncat jos tot ce era in plus pe masina sau ce vine modificat

Outta Control 21-03-07 13:01

Bara fata si aia spate erau de-a intregul sau au fost facute cu vreun adaos?

Slim29 21-03-07 13:18

era mai frumos kit-ul acesta.. acela de la pilot , deja e pe ft multi golani

rotuning 21-03-07 14:12

inca o data se dovedeste ca pe masina rosie cel mai bine tot plasa neagra da. Asta argintie face calandrul mult prea mare, dandu-i un aspect dizgratios. Pragurile alea nu stiu de ce, dar nu se potrivesc deloc.

LE: stiu de ce: nu au nici o legatura cu liniile spoilerelor (ma refer la model, nu la aliniere)

i-legal kid 21-03-07 14:21

Quote:

Originally Posted by rotuning (Post 810039)
inca o data se dovedeste ca pe masina rosie cel mai bine tot plasa neagra da. Asta argintie face calandrul mult prea mare, dandu-i un aspect dizgratios. Pragurile alea nu stiu de ce, dar nu se potrivesc deloc.

LE: stiu de ce: nu au nici o legatura cu liniile spoilerelor (ma refer la model, nu la aliniere)

are dreptate s-ar vede mult mai frumos cu plasa neagra

alexufo 22-03-07 02:12

--barile sunt cu adaos.dar daca cineva doreste barile respective ..ma rog fara praguri care is foarte urate sunt de vanzare dintr-o bucata.

plasa neagra pe rosu intotdeauna da bine ..asta cromata e deja depasita demult.la mine asa a venit masina

pragurile vor fi stricate ca sa nu mai apara pe alta masina ..

i-legal kid 22-03-07 13:57

ce bani ai vrea da p.m.

® Al3cS ® 22-03-07 14:42

Mie cel ami mult si mai mult imi plac capacele alea :X :)) :twisted: ... Sper sa iasa ceva frumos si poate fara atata de mult "chrom" :|

Outta Control 22-03-07 15:06

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 811288)
--barile sunt cu adaos.dar daca cineva doreste barile respective ..ma rog fara praguri care is foarte urate sunt de vanzare dintr-o bucata.

plasa neagra pe rosu intotdeauna da bine ..asta cromata e deja depasita demult.la mine asa a venit masina

pragurile vor fi stricate ca sa nu mai apara pe alta masina ..

Da de unde ati gasit adaosuri din alea ca eu am cautat ca disperatu si nu am gasit decat din alea de targ? A, si cam cat costa? Ms anticipat.

alexufo 24-03-07 01:36

outa control ...........bari daca le vrei in 5 zile is gata fara adaosuri..dintr-o bucata - fibra

alexufo 07-04-07 22:47

5 Attachment(s)
next stage
voi veni cu poze dupa sarbatori cumaisna gata :D

alexufo 07-04-07 22:49

3 Attachment(s)
more pics............

Aaronnel^ 07-04-07 22:50

Va lasa cumva bara fata+spate + eleron + praguri albe ?
Era o dacie logan cu acelas KIT Pilot la mine in oras in aceasta combinatie si pot sa pun ca era foarte agresiva in 2 culori :)

Bafta cu proiectul

All times are GMT +2. The time now is 22:03.

- Copyright 2025 4Tuning