![]() |
Dacia Logan-Cluj
8 Attachment(s)
mam gandit sa pun si eu un logan de la noi din cluj .masina a trecut odata printr-o restilizare la exterior,dar proprietarul nu a fost multumit si acum urmeaza stage 2
motorizare 1,5 dci modelul de top -jante |
sa nu uit ...capacele cromate au fost un cadou pe care nu a putut sa il refuze... asta este :))
momentan barile pragurile si eleronul sunt de vanzare |
Re: dacia logan-cluj
5 Attachment(s)
stage 2 urmeaza linie audio Lightning Audio-componente pe fata 16cm ,coaxiale pe spate -16cm,amplif + 2x12" si un mp3 jvc+plafoniera de 11"(parca)
exerior-2 culori, kit comandat pilot,faruri angel eyes ,stopuri clare pt moment am aruncat jos tot ce era in plus pe masina sau ce vine modificat |
Bara fata si aia spate erau de-a intregul sau au fost facute cu vreun adaos?
|
era mai frumos kit-ul acesta.. acela de la pilot , deja e pe ft multi golani
|
inca o data se dovedeste ca pe masina rosie cel mai bine tot plasa neagra da. Asta argintie face calandrul mult prea mare, dandu-i un aspect dizgratios. Pragurile alea nu stiu de ce, dar nu se potrivesc deloc.
LE: stiu de ce: nu au nici o legatura cu liniile spoilerelor (ma refer la model, nu la aliniere) |
Quote:
|
--barile sunt cu adaos.dar daca cineva doreste barile respective ..ma rog fara praguri care is foarte urate sunt de vanzare dintr-o bucata.
plasa neagra pe rosu intotdeauna da bine ..asta cromata e deja depasita demult.la mine asa a venit masina pragurile vor fi stricate ca sa nu mai apara pe alta masina .. |
ce bani ai vrea da p.m.
|
Mie cel ami mult si mai mult imi plac capacele alea :X :)) :twisted: ... Sper sa iasa ceva frumos si poate fara atata de mult "chrom" :|
|
Quote:
|
outa control ...........bari daca le vrei in 5 zile is gata fara adaosuri..dintr-o bucata - fibra
|
5 Attachment(s)
next stage
voi veni cu poze dupa sarbatori cumaisna gata :D |
3 Attachment(s)
more pics............
|
Va lasa cumva bara fata+spate + eleron + praguri albe ?
Era o dacie logan cu acelas KIT Pilot la mine in oras in aceasta combinatie si pot sa pun ca era foarte agresiva in 2 culori :) Bafta cu proiectul |
All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2025 4Tuning