Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Dacia tuning

Reply

Thread Tools
Old 20-02-07, 14:12   #1
83_URZ

Stage 3

83_URZ's Avatar

Question pt cunoscatori!!!!!

oameni buni vreau sa imi ionizez geamurile dar nu sunt prea horarat in acest demers,deoarece am avut folie pe geamuri si am fost "nevoit" sa le dau jos.Avand in vedere ca folia era pe masina de cativa ani,cand am incercat sa o dau jos m-am chinuit nitel. se lipise aproape perfect si nu am dat-o jos decat cu lama.(luneta si geamurile laterale spate).Nu spun cat timp mi-a luat acesta operatiue si cate taieruri am avut pe la degete. Se vad cateva zgarieturi pe geamuri,acestea vor lasa urme daca voi ioniza toate geamurile???
astept lamuriri. please

numai bine.
bafta la toata lumea
83_URZ is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 15:11   #2
diablo_46

Stage 3

Default Re: pt cunoscatori!!!!!

pai normal... dak el ionizezi bine... nu vor fi accentuate... dar se vor vedea oricum... dar.. nu asa puternic bafta
diablo_46 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 16:02   #3
83_URZ

Stage 3

83_URZ's Avatar

daca le ionizez :100% luneta si geamurile spate si 30 pe fata ,e ok dpdv legal?
83_URZ is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 20:31   #4
**COSMIN**
Oltcit Driver

Stage 5

**COSMIN**'s Avatar

Member of:
[4Rally]
[Oltcit]

din cate stiu eu nu se pot ioniza 100 % in special Luneta. Eu Stiu Ca Maximul Este Undeva Pe La 80 %. Daca Ma Insel Va Rog Sa Ma Corectati.
**COSMIN** is offline   Reply With Quote
Old 21-02-07, 19:24   #5
Eagleee

Stage 5

Eagleee's Avatar

Din pacate nu stiu cum e lagea in rom, dar consitarat faptul ca apartine uniunii... Deci un UE e asa, pot sa le vopsesti geamul spate laterala ( nu te raglementaza la azta nimani) Pe cel din spate tot le poti vopsi daca ai oglinzi pa ambele usi. Asta pana acuma inseaman ca legea te permite sa faci cela 3 gamuri spate.
Cele din fata tot se poate (vezi mertanul...) sar cu un strat foarte fin, normal politaiul tre sa aiba o buvata de geam la el, pune langa a ta, si daca este la fel ai tregut testul, daca nu amenda... Asta inseamna ca poti face si pe cele din fata, dar cu limite spabilite.

Subliniez faptul ca asta dupa legea in UE...nu stiu daca romania sa adaptat si asta...normal tot ce e TUV poate si in rom...dar crezi ca garcia stie...dai pace, daca vrea te amendeaza cu alta...
Eagleee is offline   Reply With Quote
Old 25-02-07, 23:01   #6
rotuning
Toyota Driver

Stage 3

rotuning's Avatar

Member of:
[Toyota]

aaaa, ce zici mei?

din cate stiam eu daca e omologat TUV sa fi sanatos, esti smecher, ai garantia calitatii...beton armat...dar in fata legii......egal zero. Adica s-o crezi tu ca te duci in Italia, sa zicem cu nus'ce omologat TUV si aia dau pe spate...daca nu corespunde reglementarilor tarii respective ....pa si la revedere!! te plimbi cu masina ca astia cu DAC-urile...pe santierul propriu si personal. TUV e una, legea e altceva.
rotuning is offline   Reply With Quote
Old 25-02-07, 23:51   #7
Eagleee

Stage 5

Eagleee's Avatar

Dar in UE legile in mare mesura corespund...si in romania tre sa intre legi provind tuningul!!!
Cel mai fine e in state...poti face ce vrei, +50cm, -10cm nu te baga nimeni in seama....
Mai mult, astia de la RAR sunt aberati...sa merg cu masina la banc dinamic cu toate documentatia sa imi omologeze si ma costa 3000euro...da da in p... in UK de exemplu poti face orice si sa inmatriculezi faci un "examen" a masini, te costa parca 250 lire si gata... dar se vede diferenta intre tarile care au parte de tuning de ani de zile (mai ales sporturi cu motoare) si restul...
Eagleee is offline   Reply With Quote
Old 03-03-07, 13:54   #8
Manson
Virtual Tuner

Stage 5

Manson's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]
[DAEWOO]
[Design Team]

si-a facut un prieten de al meu pe skoda octavia 2...pe spate...luneta 90 si lateralele 80 ...si fata 30 si iese bine rau de tot...nu sunt sigur dar cred k merge 100% ionizate...sfatul meu este sa nu le faci chiar 100% ca noi deja aveam probleme noaptea ca nu prea se vede....pe el l-a costat 4,5 milioane la Pitesti...

bafta
Old 14-03-07, 01:59   #9
nu_stiu

Stage 5

nu_stiu's Avatar

Tot la pitestia facut u tov de al meu 80% luneta + laterale spate si laterale fata 15% asta e maximu` legal!!!si asta a costat 85 ron
Dar dak te tine buzunaru iti poti pune folie omologata si nu te mai doare kapu de politai dar e de 5 ori mai mult!!!

am uitat sa zic, el avea dacie

Last edited by B-83-DAC; 14-03-07 at 16:43.
nu_stiu is offline   Reply With Quote
Old 17-02-08, 17:25   #10
lupis

Stage 1

cine imipo spune cat mar costa sa ionizez toate geamurile la un break (maxim cat ii legal)
lupis is offline   Reply With Quote
Old 17-02-08, 17:28   #11
CristiRS
Dacia Driver

Stage 5

CristiRS's Avatar

Member of:
[DACIA]

la o berlinca costa 120 150 ron
CristiRS is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 10:22   #12
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by 83_URZ View Post

oameni buni vreau sa imi ionizez geamurile dar nu sunt prea horarat in acest demers,deoarece am avut folie pe geamuri si am fost "nevoit" sa le dau jos.Avand in vedere ca folia era pe masina de cativa ani,cand am incercat sa o dau jos m-am chinuit nitel. se lipise aproape perfect si nu am dat-o jos decat cu lama.(luneta si geamurile laterale spate).Nu spun cat timp mi-a luat acesta operatiue si cate taieruri am avut pe la degete. Se vad cateva zgarieturi pe geamuri,acestea vor lasa urme daca voi ioniza toate geamurile???
astept lamuriri. please

numai bine.
bafta la toata lumea

s-ar putea sa nu se vada ..sa stii si tu ca folia ramasa pe geam se scoate cu benzina sau diluan nu cu lama ...
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 22-02-08, 19:47   #13
Bughilas

Stage 5

Bughilas's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]
Default pt cunoscatori!!!!!

Daca ai ygarieturi akuma..dupa ce le ionizezi nu se mai vede nimik....luneta + geamuri spate 100% iar fata 25%....Iti poate face si pe fata 100% dar nu-ti da Rar-Ul.....Sunt multi cunoscatori pe site-ul asta dar unii doar aud ci prea putini au trecut prin asa ceva...Tie practic ti le baga intr-un cuptor si ti le arde..eu le-am ionizat akuma 5 ani la Send 92 sin Pitesti....asa ca bafta....
Bughilas is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -