am pus si eu pe break electrice dupa un fuego...am adaptat motorasul de la fuego pe macaraua de dacie..acum trebuie sa refac fetele de usi ca am pus motorasul pe ext usii..dar merge super
am pus si eu pe break electrice dupa un fuego...am adaptat motorasul de la fuego pe macaraua de dacie..acum trebuie sa refac fetele de usi ca am pus motorasul pe ext usii..dar merge super
pai asi incerca dar sa vad cam ce trebe pe spate?ce macara ce motoras?etc! deocamdata sa imi pun pe fata!
gherca?am vazut ca ai tu un kit de geamuri electrice?la ce pret?ai tot la kit?
mar interesa si pe mine un kit de geamuri electrice fata , cine are????da chiar mai exista dacia TAU ?????cum o mai arata akuma
scuze de off-topic....dacia tau exista....are cyp la numar....numar de buzau....proprietarul e de la cam 15 km de buzau..undeva la tara....a inceput-o rugina...pe ici-colo....venea cu ea la o frizerie vizavi de unde lucrez eu.de cateva luni nu l-am mai vazut..daca prin..o sa ii fac poze
Vand eu un set de geamuri electrice fata de ford (macarale + motorase + releu + butoane) doar ca trebuie modificata macaraua de dacie sunt noi noute 150Ron tel:0730354994 id:stefan_toteuu