01-04-12, 19:44
|
|
Stock
|
Folie geamuri auto!
Salut! Vreau sa pun si eu folie pe masina (geamuri laterale si luneta- trasp 5%) cu tot cu omologare si tot ce trebui. Exista vre-un risc sa raman fara talon? Voi ati avut probleme cu politia din cauza foliei montate doar pe geamurile spate si luneta? Multumesc!
|
|
|
01-04-12, 20:58
|
|
 Stage 4
|
Re: Folie geamuri auto!
Atat timp cat o pui intr-un atelier specializat si cu omologare nu ai absolut nicio problema cu politia.
|
|
|
01-04-12, 21:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by kos93myn
Salut! Vreau sa pun si eu folie pe masina (geamuri laterale si luneta- trasp 5%) cu tot cu omologare si tot ce trebui. Exista vre-un risc sa raman fara talon? Voi ati avut probleme cu politia din cauza foliei montate doar pe geamurile spate si luneta? Multumesc!
|
Cei care-ti monteaza folia,iti ataseaza pe fiecare geam ( lateral/luneta)timbru cu transparenta si omologarea RAR, trebuie sa-ti elibereze un CERTIFICAT DE OMOLOGARE recunoscut RAR ( cu holograma ), pe care se trece nr masinii,marca samd (sa certifice ca este vorba de masina respectiva si tipul foliei aplicate ).Asa esti in legalitate si nu vei avea de a face cu politia,doar daca gasesti unul mai "catolic" decat PAPA
|
|
|
01-04-12, 21:47
|
|
Stock
|
Am inteles....Am vazut si pe net foarte multi care vand autorizatii pentru folie...Sunt valabile alea?
|
|
|
01-04-12, 23:07
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
Am inteles....Am vazut si pe net foarte multi care vand autorizatii pentru folie...Sunt valabile alea?
|
Multi merg cu autorizati false   cunosc multe cazuri ,ia oprit politia au prezentat actele si nu le-a facut nimic.Actele erau pe naspa adik certificatu de omologare facut la scaner dupa alt certificat original si inlocuit datele,timbrele erau facute la imprimanta si pastificate  Oricum gabori nu au cum sa-ti verifice cand le arati certificatu de omologare,ei eventual iti zi cai bine sa te duci la rar sa ti-o treci in certificatu de imatriculare a masini .
Eu nu am riscat asa ca,m-am dus la atelier care erau cu omologare RAR si miam puso.
|
|
|
01-04-12, 23:20
|
|
Stage 2
|
Vad ca tu esti din Frasinet , vezi ca pune un baiat la deveselu este din caracal , acolo am pus eu .
Daca vrei nr. lui ai pm.
|
|
|
02-04-12, 09:03
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
N-ai inteles ! daca te pretezi la "facaturi" ( cum de altfel aleg majoritatea romanilor,calea cea mai "convenabila"  ) te complici mai mult de cat e cazul.Nu ti-as recomanda "varianta"asta,cauta o firma care se ocupa cu "folii" si....stai linistit la volan. Nu miza pe nestiinta "gaborilor" ca s-au desteptat de mult,nu-s toti "Garcea",dar faci cum vrei,eu te sfatuiesc cum ar fi mai bine  Bafta la alegere
|
|
|
02-04-12, 13:10
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
mare lucru,eu mi-am luat folia alfa rom trans din magazin...omologata bineinteles,si mi-am montat-o singur
si de un an si ceva nu am avut probleme cu politia
|
02-04-12, 15:33
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
Quote:
Originally Posted by valy1233
mare lucru,eu mi-am luat folia alfa rom trans din magazin...omologata bineinteles,si mi-am montat-o singur
si de un an si ceva nu am avut probleme cu politia
|
Din cate stiu eu pe certificatul de garantie si conformitate de la alfaromtrans trebuie aplicata o stampila si o semnatura de la un service autorizat, cum ca acolo s-a facut montajul, pentru a putea fi 100% legal. Eu unul stiu ca de obicei nu zic nimic dar adaca intalnesti politistul potrivit ai putea avea probleme.
|
|
|
02-04-12, 15:42
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by giubau_v8
Din cate stiu eu pe certificatul de garantie si conformitate de la alfaromtrans trebuie aplicata o stampila si o semnatura de la un service autorizat, cum ca acolo s-a facut montajul, pentru a putea fi 100% legal. Eu unul stiu ca de obicei nu zic nimic dar adaca intalnesti politistul potrivit ai putea avea probleme.
|
masina a fost oprita de 2 ori,odata la mine,odata la tata si nici nu s'a interesat de folie..si folia este neagra neagra
in ultimii 2-3 ani mai toate masinile au folii si nu prea ii mai intereseaza asa mult,banuiesc
|
|
|
02-04-12, 15:44
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
Quote:
Originally Posted by valy1233
masina a fost oprita de 2 ori,odata la mine,odata la tata si nici nu s'a interesat de folie..si folia este neagra neagra
|
Eu te cred, si eu am fost oprit cu folie tip oglinda acum multi ani, fara autorizatie sau ceva si nu au intrebat nimic. Cum ziceam, depinde cine te opreste.
Iar chestia cu stampila o poti verifica uitandu-te pe certificatul tau
|
|
|
02-04-12, 21:49
|
|
 Stage 4
|
in general nu prea se iau decat daca ai folie pe fata, eu am doar pe spate(autorizata), si de cate ori m-a oprit politia nu m-a intrebat.
|
|
|
02-04-12, 22:25
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by rss25
in general nu prea se iau decat daca ai folie pe fata, eu am doar pe spate(autorizata), si de cate ori m-a oprit politia nu m-a intrebat.
|
exact asta spuneam si eu...s-au cam obisnuit ca masinile sa aiba folie
|
|
|
|
|