o noua creatie marca OZN,cei interesati sa imi dea un PM...........................
APROPO ROBERT NU INTELEG DE CE BAGI TU TOATE CEASURILE ALEA CA ORICUM NU VAD CE TAMPIT SI-AR PUNE PE BORDUL DE DACIE CEASURI CU BRABUS SAU NFS SI ALE TAMPENII ,NU MAI POSTA DOAR DE DRAGUL DE A FACE CEVA.
Faruri,motoare,stopuri,tobe,scaune,geamuri,volane, bandouri,proiectoare,capote,aripi,discuri de frana,jante aliaj 15,16,17,18,plastice interior-motor,praguri,bari fata spate,geamuri,oglinzi,cauciucuri,butoane,OBC-uri,difuzoare,filtre de aer,semnalizari,fete de usi,arcuri,amortizoare,carlige remorcare....
alexandruozn - idmess
0762472558 mobil 23/24h
Auzi nu te intereseaza pe tine ce postez eu......poate ajuta pe cineva is oricum se poate sterge foarte simplu BRABUS,CLARION,etc....nu postez de dragul de a posta ci de a ajuta si pe alti colegi coforumisti.....
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Re: Modificari la bordul Daciei
Quote:
Originally Posted by ozn_yakuza
o noua creatie marca OZN,cei interesati sa imi dea un PM...........................
APROPO ROBERT NU INTELEG DE CE BAGI TU TOATE CEASURILE ALEA CA ORICUM NU VAD CE TAMPIT SI-AR PUNE PE BORDUL DE DACIE CEASURI CU BRABUS SAU NFS SI ALE TAMPENII ,NU MAI POSTA DOAR DE DRAGUL DE A FACE CEVA.
hai ca esti tare... in schimb isi face lumea ceasuri cu...vior3l , si asta e bine nu cu brabus
robert, daca zici si care are marimea 1:1, adica numai buna de printat, iti fac statuie
Sa vezi ce fain se reflecta lumina din bord pe parbriz si nu mai vezi nimic. Spun ca si eu am bord de culoare deschisa, dar nu asa lucios ca tine. Asa ca, nu e chiar buna ideea.
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Re: Modificari la bordul Daciei
) ideea e urmatoarea....eu circul zilnic cu masina...deci nu pot sa stau fara ceasuri...si nu stiu dimensiunile..daca as sti dimensiunile le-as modifica eu foarte usor in photoshop..in fine...cred ca o sa iau inca o pereche de ceasuri de bord sa le modific linistit acasa....si dupa ce le fac o sa dau toate detaliile aici pe forum..da mai dureaza...ii iau painea lu ozn ).....
) ideea e urmatoarea....eu circul zilnic cu masina...deci nu pot sa stau fara ceasuri...si nu stiu dimensiunile..daca as sti dimensiunile le-as modifica eu foarte usor in photoshop..in fine...cred ca o sa iau inca o pereche de ceasuri de bord sa le modific linistit acasa....si dupa ce le fac o sa dau toate detaliile aici pe forum..da mai dureaza...ii iau painea lu ozn ).....
Lasa-l pe OZN
De ce sa dai bani pe ceva care poti sa faci frumusel si singur si in plus lui i sa cerut sa puna o poza fara ele mazgalite dar omu na ia fost frica sa nu ii fie furata ideea....Suntem aici sa ne ajutam dar in fine,fiecare cu conceptiile lui